Srpanj 19, 2025, 19:04:08 poslijepodneNajnoviji Član: lfrketic

Autor Tema: Aquastar 80, 96l, poklopac, rasvijeta?  (Posjeta: 856 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline olembe

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • **
  • Spol: Muški   Dob: 43
Aquastar 80, 96l, poklopac, rasvijeta?
« u: Ožujak 31, 2011, 12:02:51 poslijepodne »
Imali tko ovakav akvarij a da je pojacavao rasvijetu?
Original poklopac je sa jednom 18w t8 neonkom te prigusnicom koja je u zaljeplenoj plastici.
E sad! Kako otvorit plastiku najbezbolnije da ne potrgam cijeli poklopac? stavio bi jacu prigusnicu i 2*18w ili 2*24w neonke ako stanu radije dvije t8 ikako sve spojit i zaljepit?
olembe

Offline nike181

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • **
  • Spol: Muški   Dob: 52
Odg: Aquastar 80, 96l, poklopac, rasvijeta?
« Odgovori #1 u: Svibanj 03, 2011, 22:53:17 poslijepodne »
Imali tko ovakav akvarij a da je pojacavao rasvijetu?
Original poklopac je sa jednom 18w t8 neonkom te prigusnicom koja je u zaljeplenoj plastici.
E sad! Kako otvorit plastiku najbezbolnije da ne potrgam cijeli poklopac? stavio bi jacu prigusnicu i 2*18w ili 2*24w neonke ako stanu radije dvije t8 ikako sve spojit i zaljepit?

Imam i ja isti takav i već danima "razbijam glavu" kako to odraditi a da ne rasturim cijeli poklopac!?  -?
Prosurfao sam po forumu ali nisam našao ništa iskoristivo za moj slučaj. U jednom slučaju je kolega dodao dvije štedne na onaj veliki otvor za hranjenje, ali njega ne bi htio izgubiti.
Tako da to otpada. Idealno bi bilo kad bi se mogao naći nosač za dvije neonke, pa njega samo montirati umjesto ovog jednog?

Da li netko zna ima li u Splitu gdje kupiti ovakve stvari kao i neonke za akvaristiku (gledao sam u City one kao i u još jednom pet dućanu ali nisam ništa korisno našao)?