0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
U akvariju imam umijetnu stijenu koja ima dosta pečina za skrivanje!Ancitrusa nisam dugo vidio (računam negdje je uginuo)!Nisam napomenuo akvarij je 400 lit i mijenjao sam pijesak i kompletan setup i ispraznio cijeli akvarij!Akvarij je dva dana stao prazan nakon toga kad sam sve promijenio počeo sam ulijevati novu vodu 400 lit hladne vode trebalo je da se ugrije dva dana pritom je sve bilo zamučeno od pijeska!Kad nakon par dana eto rode sam u novo formiranom akvariju!Nemogu vijerovati da je preživio toliki temperaturni šok i čini mi se zdrav -?Jel netko imao slično iskustvo?
Pa gledajte to ovako. Dali mislite da bi vi umrli da vas netko stavi 2 dana na 12 stupnjeva? Mislim da nebi, malo bi vam bilo zima, al bi preživjeli.
još ako je akv u kući,sobna temp.al mi nije jasno u koliko je vode u špiljici ostao?
Moj je preživio na pločicama,osušio se ko bakalar,moj ga cimer bacio u wc!Nakon nekog vremena idem ja na wc-imam šta vidjeti!Frajer u wc školjci živ! I pliva! Vratili ga u aq,duboku starost je poživio,mnogo dece,4 propala braka,znaš kako je.....
Samo ću reć