0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
Jel se to sprema neki biznis ili?
Mihec i Pikec 1800 litara... kao bazen zgodno... Jel u onom spremniku kišnicu nakupljaš ili je to onaj R/O uređaj?Možeš malo opisati kak ti ide sa skalarima? Tu na stranici ima puno o njima i njihovom uzgoju, imaš ti nešto za napisati ovak' iz iskustva?
Koliki ti je to karnister za skupljanje vode nemoguće da je 240L.
OVO MORAM ZENI POKAZAT...............NEK VIDI DA SAM JA TEK U POCETNOM STADIJU LUDILA.............
Citat: Crazy-a3 Jel se to sprema neki biznis ili? Ma ne sprema se ništa, samo sam neke vrste maniak .
Do sada je pokazala mnogo razumjevanja, ali ponekad mora da se malo razpriča, kako ne bi zaboravio na njo. Jedino je bilo malo problema, kad sam stavio onog od 600 litara u dnevni. Ali kad je sve kazala što je imala, a ja diplomatski slušao i šutio, nema više problema .
Citat: mick1Do sada je pokazala mnogo razumjevanja, ali ponekad mora da se malo razpriča, kako ne bi zaboravio na njo. Jedino je bilo malo problema, kad sam stavio onog od 600 litara u dnevni. Ali kad je sve kazala što je imala, a ja diplomatski slušao i šutio, nema više problema . jednostavno, slijedi moj primjer,... podjeli vrijeme na dan i noć,... dan neka bude za akvarije, a noć za ženu,... nakon nekog vremena i njoj će se svidjeti akvariji,...