Ej frendovi kak ste mi evo mene s mora konasno
Trebare vidjeti katastrofu voda u akvariju jedva 10 centimetara unutra zalosno pliva tek koja riba i pravi uzas......
Voda je tak zmazana i mutna a i nema je bas i sad tek vidim zasto(sestra im je stavila cijelu kutiju hrane-ona je valjda mislila ih nahraniti jednom pa za 16 dana koliko sam bio na moru)))
nate koji uzas kad dojdes i vidis da ti u akvariju nema Siamskog borca muzjaka(40kuna) jedne neonke (12kn)a i ostale su bijele bez boje,jednog foksa(15kn)a i 3corydorasa(30) kuna nema 4-5 ancitrusa a i moj mali diskus je na zadnjem izdahu ali to nije sve voda jje unistena kh se bojim i izmjeriti itak
E a usisivac i sve imam samo da su mi htijele rec--seka je zbrisala na more i nema je do 22.8 ali vidla bu si onda

A sad sam stavio 50 litara vode da ostoji pa sutra krecem s izmjenama i stavio sam im ljeka nekog univerzalnog da se jadnice malo oporave i tak i moram jos vode staviti i tak moji doma mi sve usrali za samo 16 dana i tak sam tuzan(ipak sam ga stvaro dugo i ulupo pun kur**c novasa i sad skoro sve unisteno

a kaj je najgore nemam para da to nadoknadim ostavio sam si nekih 200 kuna za diskuse da si kupim i mama mi je danas dala 100 da si konacno ugradim to svijetla