0 Članova i 6 Gostiju pregledava ovu temu.
al najviše volim gumene bonkase... mljac...
lidl opčenito ima najbolje..ili recimo najfinije slatkiše..od sladoleda.. .do čokolada..keksa.. i neizostavno..gumenih bombona...
Ja upravo jedem lidlove kisele gumene krugove (zelena jabuka ) mmm
Citat: Pandorica - Ožujak 18, 2011, 20:42:27 poslijepodne al najviše volim gumene bonkase... mljac...Potpisujemmm! Oni su mi vrhh ! Jedem ih na tone! Čak i kad mi je muka više od njih koliko ih pojedem, nastavim jesti, tako su...mmm... ! U Mulera(sa umlautom "u" ) su najbolji gumelinii ! Inaće jedem sve od slatkiša
jooj nino daa,totalno moji starci je uvijek kupe za sebe,ali ne mogu odoljet,pa maznem koju pločicu equador 70% mi je najdraža
jeste li ovisni? ne mogu ni dan bez nečeg skatkog uhh.i sad jedem one chocko cookiese iz lidla!
Citat: Fily - Ožujak 19, 2011, 16:57:26 poslijepodnejooj nino daa,totalno moji starci je uvijek kupe za sebe,ali ne mogu odoljet,pa maznem koju pločicu equador 70% mi je najdraža Ja volim mlijecne tako da mi je Papua od 35% najdraza Evo, bas sam danas kupila te kekse na akciji za 3.99kn i mogu reci da su prefini
Citat: Strichek Matija - Ožujak 18, 2011, 22:59:57 poslijepodnelidl opčenito ima najbolje..ili recimo najfinije slatkiše..od sladoleda.. .do čokolada..keksa.. i neizostavno..gumenih bombona... Tamo kupujem J. D. Gross Ariba Superieur 81% čokoladu - definitivno najbolja čokolada koje ima za kupiti kod nas (a i šire).