Pozdrav!
U nasem zoo centru u kojem radim nalazi se Boa Constrictor, koja je dosla poprilicno divlja i kolegica koja je radila prije godinu dana, nije se bavila bas s njomi bojala je se. Ja sam je par puta vadila van iz terarija, no onda je dosao jedan decko koji se kao kuzio u zmije i sa nekim stapom je pikao po njoj, ona je jadna pocela siktat i od onda je skroz "luda". Vise se uopce nemoze k njoj, cim se ruka stavi u terarij zaletava se, i iskreno malo je se bojim, a htjela bi joj pomoci. Zna se jednostavno zaletit na staklo. Osim toga problem je izvaditi je iz terarija jer je obicno omota strasno oko neceg i ne zeli se pustiti. Vec smo je mislili mjenjat za neku drugu zmiju. Ja osobno s vremenom sam na poslu sto se tice da bi mogla svaki dan visit oko nje i zabavljat se i nisam jer sisam pse pa nemam vremena. Svi je se boje. Jede uredno, presvlaci se, sve ok. Jos par gmazova kojih imamo (nema ih vise bas puno) svi su pitomi, bavimo se njima, pa kako i da ta nasa Boa stekne moje povjerenje???
Jer iskreno, zao mi je jadne....