ajmo malo pogledat sa druge strane..što za naše gospodarstvo (koje je ovak nikakvo) znači naš ulazak u eu..puno toga, lakše će moć nešto izvest, plasirat prodat..ali tu je i caka, postoje naravno kvote koje eu određuje, koliko možeš izvest, a koliko moraš uvest robe sa njihovog tržišta..
kad sam iš'o po gume u slo, lani, na carini prilikom štambiljanja papira za povratak štojera, malo popričal sa slovenskim carinikom (neki stari čiča pred penziju), veli on meni, klonite se eu, šećerana ormož je propala ne zbog toga što nije dobro poslovala, nego su je određene druge firme iz eu uništile..veli čiča, pazite kaj vam sad velim, kad ćete uć u eu, podravka, gavrilović, sve će to stavit ključ u bravu..i mislim da čovjek ima pravo

druga stvar, zašto ja osobno podržavam ulazak u eu, je zbog posla koji radim, mimo medija, još imamo i razglasni sustav za postavljanje do 10 000 ljudi..lani smo išli u mađarsku i da me vrag odnese 2 tjedna smo papirologiju sređivali koliko čega nosimo prek grane, u kabel točno je moralo bit, kaj kabel, šaraf u kilu..hebeni ata carnet

..kad uđemo u eu, otvara nam se golemo tržište gdje možemo poprilično zaradit, jer smo jeftiniji nego u eu, a upravo zbog hebene papirologije, nam se ne isplati tražit posao prek grane..
zato sam za ulazak u eu, da zaradimo nešto