Lipanj 28, 2025, 13:38:47 poslijepodneNajnoviji Član: hrga1977

Autor Tema: hrana  (Posjeta: 1181 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline oopp

• Trade Count: (0)
  • Novi član
  • *
hrana
« u: Ožujak 02, 2011, 23:11:39 poslijepodne »
bokk ja sam novi. imo sam svakakve ribe,pse,macke,ptice,korljace zivim u porecu pa me zanima ak neko ima gustere a da zivi u porecu ili okolici -----DI KUPUJE HRANU ZA GUSTERE??

Offline IggyOS

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 51
Odg: hrana
« Odgovori #1 u: Ožujak 02, 2011, 23:15:20 poslijepodne »
Preko oglasa  :D ;)
I Love Animals... They’re Delicious

Offline acidorange

• Punopravni član
  • Spol: Ženski   Dob: 40
« Odgovori #2 u: Ožujak 03, 2011, 10:15:15 prijepodne »
Ako imas puno zivotinja koje jedu zivu hranu (ili jednu koja puno jede  :D), puno je prakticnije sam uzgajati hranu. Kao sto ti je Iggy rekao, kupis preko oglasa ovdje na forumu i onda se bacis na uzgoj  :up:

Offline Maja27

• Punopravni član
  • Spol: Ženski   Dob: 42
« Odgovori #3 u: Ožujak 04, 2011, 13:22:19 poslijepodne »
Stavila sam lateralise s dubjima,predpostavljam da smijem,ali sad sam skuzila da jednom lateralisu fali malo krila ,da li da ih odvojim ili ne?

Offline birdeater

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 37
« Odgovori #4 u: Ožujak 04, 2011, 13:44:56 poslijepodne »
odvoji, odvoji, ne drze se oni skupa!! to prvi puta cujem da je netko uradio, heheh
Glupi ljudi su dobri ljudi.
Djeca vole dobre ljude.
Vole li vaš vaša djeca?

Offline acidorange

• Punopravni član
  • Spol: Ženski   Dob: 40
« Odgovori #5 u: Ožujak 04, 2011, 15:41:32 poslijepodne »
Bas me zanimalo sto bi bilo da su slucajno zajedno  :D

Bez uvrede, ali  :doh: :doh: :doh: :doh: :doh:

Nije smak svijeta ako su zajedno, ali razdvoji ih sto prije   >:(
« Zadnja izmjena: Ožujak 04, 2011, 16:23:39 poslijepodne od acidorange »

Offline Chilii

• Urednica terra redakcije
  • Forum Administrator
  • Punopravni član
  • Spol: Ženski   Dob: 43
  • AkTer jedna od šest :)
« Odgovori #6 u: Ožujak 04, 2011, 17:26:47 poslijepodne »
Hm, meni je par dubija upalo u kutiju među lateralise. Nisam ni skužila, tko zna koliko su dugo unutra bili, skužila sam ih tek kad sam krenula čistiti kutije i razvrstavati žohare po veličini. I 6 dubija je živjelo sa lateralisima, svih 6 živi i zdravi  :D
Iako najbolje ih je držati odvojeno, kako su već ostali napisali :up:

Offline Maja27

• Punopravni član
  • Spol: Ženski   Dob: 42
« Odgovori #7 u: Ožujak 04, 2011, 19:57:13 poslijepodne »
Pa odvojit cu ih,e pa niste ni vi bili savrseni pocetnici,ma ok ja probala eto pa nek sam i ja u necemu prva!!!!!!!!!!! :D :D :D

Offline ivborosa

• Moderator
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 33
« Odgovori #8 u: Ožujak 04, 2011, 19:57:39 poslijepodne »
Ja ih drzim skupa i nisam primjetio nikakve probleme...razmnozavaju se i jedni i drugi
Akvaristika u srcu, teraristika u (cenzura) =) =)

Offline IggyOS

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 51
« Odgovori #9 u: Ožujak 04, 2011, 20:29:30 poslijepodne »
Ne kužim zašto pravite toliku frku -? Šta će im biti ako su zajedno? Ja ih držim odvojeno jer uzgajam na veliko i lakše ih je selektirati i bio bi mi problem odvajati za nekog tko narući određenu količinu. Ali ako ih imaš za svoje potrebe, uzmeš šta ti treba i šta ti dođe pod ruku. Samo nek imaju dosta hrane i vode, jer se znaju pojesti ako im nešto fali. Ja ih držim blizu i znao sam naći cvrčke među dubijima, latere među cvrčcima i svakako. Od svih njih cvrčak ima najjaču čeljust i najagresivniji su ako im nešto fali. A znao sam vidjeti i dubije kako napadnu slabijeg ili onog koji se friško presvuće. Nije to neko pravilo, suživot je moguć ako su neki uvjeti ispunjeni. Jednom sam kameleonu ubacio u zdjelicu dubije i cvrčke. Cvrčak je automatski uhvatio dubija, okrenio ga na leđa i počeo mu jesti noge... Isto tako sam uhvatio dva cvrčka u kući, stavio ih u kutiju i veči je odmah napao manjeg. Dobra i raznovrsna hrana, dovoljno prostora i nema frke. ;)
I Love Animals... They’re Delicious

Offline KLOKI95

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 30
« Odgovori #10 u: Ožujak 04, 2011, 23:33:21 poslijepodne »
Ne kužim zašto pravite toliku frku -? Šta će im biti ako su zajedno? Ja ih držim odvojeno jer uzgajam na veliko i lakše ih je selektirati i bio bi mi problem odvajati za nekog tko narući određenu količinu. Ali ako ih imaš za svoje potrebe, uzmeš šta ti treba i šta ti dođe pod ruku. Samo nek imaju dosta hrane i vode, jer se znaju pojesti ako im nešto fali. Ja ih držim blizu i znao sam naći cvrčke među dubijima, latere među cvrčcima i svakako. Od svih njih cvrčak ima najjaču čeljust i najagresivniji su ako im nešto fali. A znao sam vidjeti i dubije kako napadnu slabijeg ili onog koji se friško presvuće. Nije to neko pravilo, suživot je moguć ako su neki uvjeti ispunjeni. Jednom sam kameleonu ubacio u zdjelicu dubije i cvrčke. Cvrčak je automatski uhvatio dubija, okrenio ga na leđa i počeo mu jesti noge... Isto tako sam uhvatio dva cvrčka u kući, stavio ih u kutiju i veči je odmah napao manjeg. Dobra i raznovrsna hrana, dovoljno prostora i nema frke. ;)
Potpisujem
Meni se zajedno razmnozavaju tenebrije i lateralisi :D