Srpanj 20, 2025, 14:39:54 poslijepodneNajnoviji Član: lfrketic

Autor Tema: gdje kupiti ffm easy life (Rijeka)??  (Posjeta: 8761 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Dentex

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 30
Odg: gdje kupiti ffm easy life (Rijeka)??
« Odgovori #25 u: Ožujak 07, 2011, 17:21:43 poslijepodne »
Možeš preko interneta. Uvoznik za FFM je na Rabu!

nemaju na lageru trenutno ovih od 5 l...

Koliko vas ima zainteresiranih, kupite 5lit FFM-a, podijelite i dobit ćete više za manje novca!!
U Aqua-terri 5lit košta 460kn, pa vidite!!

jeftinije neg na ER, ako se dobro sjecam na ER-u je 500
Ne volim januar, ni bele zimske vragove u svakom snegu vidim iste tragove, tragove malih stopa kako polako odlaze..

Offline Tiii

• Trade Count: (+13)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 37
  • Shrimp noob
« Odgovori #26 u: Ožujak 07, 2011, 18:10:39 poslijepodne »
Budem pito dali se moze naruciti 5 litara u aqua terri,pa cemo vidjeti

Offline Vonfy

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Lokacija: Kc
« Odgovori #27 u: Ožujak 07, 2011, 18:52:53 poslijepodne »
Budem pito dali se moze naruciti 5 litara u aqua terri,pa cemo vidjeti

Može. Igor i ja uzimamo karnister i dijelimo svakome 2.5lit za 230kunića!!!  :up:

Offline blue

• Trade Count: (+1)
  • Punopravni član
« Odgovori #28 u: Ožujak 07, 2011, 19:09:22 poslijepodne »
90kn pol litre FFM-a u Elegance Reefu, ma za tu cijenu nek ga sebi u  :-X našprcaju.

U aquashopu je 65kn 500ml. Joj, samo da dodu u RH, neću više nikad niš kupit u nijednoj trgovini osim Aquaterri i Teraristici

Prvo nabava easylifa u Sloveniji i Hrvatskoj je druga prica, jer slovenski trgovac nema pdv kao HR takoder ni uvoznu spediciju niti blizu troskova kao sto je uvoz u HR, na 65 kn bi trebao jos platiti porez pri uvozu, to sto se porez naplacuje od oka koliko vidim kod nase carine se ne odnosi na mene, dakle 65 kn + 23 % pdv-a je 79,00 kn, 10 kn je mala razlika racunajuci koje sve troskove imamo u HR a nema ih u SLO i koja je razlika izmedu domace nabave robe i medunarodne. Nabava Easylifa u Sloveniji iz Nizozemske je isto kao da ja nabavljam robu iz uvoznika u Zagrebu, posalje mi na bus, ili postom ili kombijem i platim 100 -200 kn troskova i to je to, to su svi troskovi. Kod medunarodnih uvoza to bas ne ide tako.

Drugo, prije par mijeseci si mi poslao neki, sto se mene tice bezvezni mail i nisi se predstavio vec kao nuclear, sumnjam da ti je pravo ime nuclear a ja na takve mailove ne odgovaram.
Osnova internet komunikacije je predstavljanje svojim imenom i prezimenom ako zelis da ti netko odgovori. Nakon toga kako nisi dobio odgovor konstantno nesto blebeces bezveze protiv mojih proizvoda ili protiv mene sto se lako može provijeriti po tvojim postovima, i to vecinom koliko sam primijetio sa glupostima jos tvrdeci da ja ili proizvodac pojma nema a stvar je u tome sto ti pojma nemas o cemu pricas. Valjda mislis da ako napises 500 postova na nekom forumu da si bitan i da se svijet vrti oko tebe pa ti se mora odgovoriti.
Znas moju adresu pa možeš slobodno doći do mene da vidim što ćes napraviti uživo, po mom iskustvu takvi koji pišu na takav način jedinu hrabrost i valjda jedino u životu što  imaju je  blebetanje preko interneta i liječenje svojih frustracija.

Offline blue

• Punopravni član
« Odgovori #29 u: Ožujak 07, 2011, 19:12:08 poslijepodne »
BTW ti i bilo tko drugi tko misli da može bolje i jeftinije prodavati, ovo je slobodna zemlja i mozes otvoriti obrt ili firmu, ulozi svoje novce pa radi bolje a ne blebetat preko foruma bezveze.

Offline Nuclear

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 38
« Odgovori #30 u: Ožujak 07, 2011, 20:41:13 poslijepodne »
90kn pol litre FFM-a u Elegance Reefu, ma za tu cijenu nek ga sebi u  :-X našprcaju.

U aquashopu je 65kn 500ml. Joj, samo da dodu u RH, neću više nikad niš kupit u nijednoj trgovini osim Aquaterri i Teraristici

Prvo nabava easylifa u Sloveniji i Hrvatskoj je druga prica, jer slovenski trgovac nema pdv kao HR takoder ni uvoznu spediciju niti blizu troskova kao sto je uvoz u HR, na 65 kn bi trebao jos platiti porez pri uvozu, to sto se porez naplacuje od oka koliko vidim kod nase carine se ne odnosi na mene, dakle 65 kn + 23 % pdv-a je 79,00 kn, 10 kn je mala razlika racunajuci koje sve troskove imamo u HR a nema ih u SLO i koja je razlika izmedu domace nabave robe i medunarodne. Nabava Easylifa u Sloveniji iz Nizozemske je isto kao da ja nabavljam robu iz uvoznika u Zagrebu, posalje mi na bus, ili postom ili kombijem i platim 100 -200 kn troskova i to je to, to su svi troskovi. Kod medunarodnih uvoza to bas ne ide tako.

Drugo, prije par mijeseci si mi poslao neki, sto se mene tice bezvezni mail i nisi se predstavio vec kao nuclear, sumnjam da ti je pravo ime nuclear a ja na takve mailove ne odgovaram.
Osnova internet komunikacije je predstavljanje svojim imenom i prezimenom ako zelis da ti netko odgovori. Nakon toga kako nisi dobio odgovor konstantno nesto blebeces bezveze protiv mojih proizvoda ili protiv mene sto se lako može provijeriti po tvojim postovima, i to vecinom koliko sam primijetio sa glupostima jos tvrdeci da ja ili proizvodac pojma nema a stvar je u tome sto ti pojma nemas o cemu pricas. Valjda mislis da ako napises 500 postova na nekom forumu da si bitan i da se svijet vrti oko tebe pa ti se mora odgovoriti.
Znas moju adresu pa možeš slobodno doći do mene da vidim što ćes napraviti uživo, po mom iskustvu takvi koji pišu na takav način jedinu hrabrost i valjda jedino u životu što  imaju je  blebetanje preko interneta i liječenje svojih frustracija.

Frustracije ne liječim na forumu, samo sam iznio svoje mišljenje, nije mi nakana bila nikog uvrijedit (ispričavam se ako sam koga uvrijedio), al Aquaterra recimo prodaje FFM po 74kn pa mi je bezveze uzimati po 90, ali volja prodavača je da prodaje za koliko želi. Mailove mislim nisam ni slao, već sam pitao preko foruma na ER o Haqos Expro 1200 filteru. Mail i ako sam poslao sa [email protected] predstavio sam se kao Davor u potpisu, ako nisam ispričavam se. Iako vjerujem da bi mi prodavač trebao odgovoriti na mail nevezano naveo ja svoje ime ili ne jer je njemu u interesu nešto prodati. U mailu sam pitao kada će biti uvoz Haqos Expro filtera u RH, ako to smatraš bezveznim pitanjem OK, jer sam ja kupio Fluvala 305 u međuvremenu pa mi svejedno. A općenito mislim da su cijene dosta prenapuhane što se tiče akvarističke opreme koja se prodaje u RH, a ostaje mi vidjeti kako će se ponašat trgovci nakon dolaska Aquashopa u kojem će vjerujem cijene biti slične kao u sloveniji.
I nisam nigdje blatio niti pričao protiv ER ili ER trgovine, ako jesam navedi mi te postove na ovom forumu. Veze nemam s tim... :down:
Jedino se sjećam da sam napomenuo nestašicu Easy Life proizvoda i da pošto ih malo ima, a malo nema da ih više ne planiram niti kupovati u RH jer mi ne pada na pamet da me netko zavlači da nešto malo ima, a malo ne. Al to se nije odnosilo na ER, nego na sve trgovine koje ih drže.

A ako već imaš trgovinu i prodaju, pa ne očekuješ valjda da će te svi hvaliti? Imam valjda pravo i na kritiku i usporedbu s ostalima. Ako to smatraš uvredom, onda OK. Pa naravno da si i sam gledam gdje i kako ću proći jeftinije, zašto bi za nešto dao više, ako za isto to mogu dati manje.

I ne vidim zašto bi dolazio do tebe, i što bi ja to trebao napraviti uživo??? Jel sam se ja to možda negdje prijetio s nečim ili nešto slično??
« Zadnja izmjena: Ožujak 07, 2011, 21:06:42 poslijepodne od Nuclear »

Offline blue

• Punopravni član
« Odgovori #31 u: Ožujak 07, 2011, 21:25:40 poslijepodne »
90kn pol litre FFM-a u Elegance Reefu, ma za tu cijenu nek ga sebi u   našprcaju
Pretpostavljam da ti je valjda ovo normalan način komunikacije bez vrijeđanja? Nema frustracija??
Kao što sam rekao ovo je slobodna zemlja, uloži novce i radi, u poslovnom svijetu nema milosti niti puno fantaziranja.
Tvoje mišljenje se odnosi na nesto o čemu pojma nemaš kao i u prethodnim glupostima oko EasyLifa i ER-a. Ne možeš usporedivati unutarnju trgovinu sa medunarodnom. Valjda sam ja jedini u HR koji tvrdi da su nam porezi, davanja i raznorazni troskovi najveći na svijetu?? I da nam to uništava gospodarstvo. Nisi to vidio u Hrvatskoj do sada?

Zašto misliš da bi AquaShop ili bilo tko tko legalno radi u HR imao manju cijenu, sto mislis da su drugi budale pa ne mogu pratiti cijenu?
Cijena Easylifa u HR se nije mijenjala od početka, od 2005-e ako se ne varam, i bila je 80,00 kn tada je u EU kostao 15-18 eura. U meduvremenu je porez skocio na 23 %, euro sa 7.0 na 7,45, porez na mijesecnu dobit od nedavno iliti harac od kojih 4-5 % na zaradu preko 6000 kn mijesecno te godisnji porez od ako se ne varam 10 % posto na cjelokupnu zaradu, znas li koliko je to poreza? Da ti pomognem: 23 % pri uvozu , 23 % na prodani primjerak svaki mijesec (razlika izmedu cijene proizvoda pri uvozu i marze) , 4-5 % na mijesecnu zaradu iznad 6000 kn i na kraju godine na istu tu cjelokupnu zaradu zaradu jos 10 % , zatim jedno par lokalnih poreza i par drzavnih te oko par tisuca kuna tko zna cega kada se sjete. U to nije uracunato socijalno, mirovinsko i tko zna sto jos sto dode na 2 stranice A4 papira jer sve stavke ne stanu na jednu stranicu. BTW sa cijenom od 67 kn po ffm-u i koliko ti ostane u HR kada sve oduzmu i po prodaji npr u Zagrebu, cjelokupna zarada sto bi zaradio na FFM-u sa tom cijenom u mijesec dana bi ti pokrila 10 -20% troskova struje u jednom manjem dućanu.

Postoji jos jedna stavka koja je bitnija od cijene od 67 kuna a to je podrska koliko se moze HR gospodarstvu. Smanjenje cijene nije problem, i to ce se dogoditi kad udemo u EU samo tko ce tu nastradati? U ovom slučaju samo radnici u pet centru. Tko drugi može nastradati? Sa cijenom od 67 kuna a tko zna kada se koristi damping moze biti i niža, sa time je veleprodaja automatski ukinuta te ce se svi artikli prodavati preko interneta, dakle nema vise ekonomske isplativosti da ducani kupuju tu robu jer je cista zarada premala i dolazi do smanjenja placa i ukidanja radnih mijesta. Vrlo jednostavno. To nije vezano samo za akvaristiku to ce biti vezano za sve po sadasnjem stanju i pravcu gdje idemo jer mi ne mozemo biti konkurentni kada u startu imamo veci porez, veca davanja...
Smanjiti cijenu je najmanji problem, to nije neka nauka, da li ces sa tom smanjenom cijenom i zaradom uspijeti platiti sve troskove e to je druga prica. Ako zelis raditi da bi bio u minusu samo naprijed.

BTW po HR zakonu svaki artikal koji ja prodam u drugu drzavu mora imati izvoznu dispoziciju od 40-70 eura troskova, 1 bocica FFM-a ili pun kamion, svejedno, eto za kraj da se usporedi nacin kako AquaShop može slati u HR bez problema ali ako ja to isto pokusam u SLO moram platiti 40-70 eura spedicije, po paketu ... da se vidi koliko smo ravnopravni

Offline shane3

• Punopravni član
  • **
  • Spol: Ženski   Dob: 38
« Odgovori #32 u: Ožujak 07, 2011, 21:42:42 poslijepodne »
danas sam bila u pet centru imaju ffm, pol litre i 250ml, ovaj manji oko 50kn veći oko 80kn..

Offline ibanezfrelon

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 46
    • ART IMAGE
« Odgovori #33 u: Ožujak 07, 2011, 21:46:57 poslijepodne »

Offline Nuclear

• Punopravni član
« Odgovori #34 u: Ožujak 07, 2011, 21:52:43 poslijepodne »
Ispričavam se na "90kn pol litre FFM-a u Elegance Reefu, ma za tu cijenu nek ga sebi u  :-X našprcaju" ako te to uvrijedilo. Ja to tak velim kad vidim da cijena dosta odudara od ostalih prodavača.

Moje mišljenje se odnosi na nešto o čemu imam pojima, a to je cijena artikla. Kak ti gledaš da zaradiš što više, tako i ja gledam da što manje platim.

Nabrojao si poreze, svega i svačega. Uglavnom, sa ovakvim standardom koji mi imamo i s ovakvim plaćama, misliš da ima još mjesta za podizanje cijena??? A u Sloveniji s većim standardom ljudi istu stvar plaćaju dosta jeftinije.

OK, kriva je država, kriv je sustav, porezi, davanja, trošarine, svi vidimo da nas država pošteno pljačka.

Al Aquaterra svejedno prodaje FFM po 74kn, što je 16kn manje od ER, što bi značilo da mi je praktički svaki peti besplatan. I sam si napisao da u poslovnom svijetu nema milosti niti puno fantaziranja. Pa nema ga ni sa strane kupca koji će kupiti ono što mu je povoljnije, bilo to od neke naše firme, ili od strane, meni tako svejedno kome ću dati novce, bitno mi je da meni više ostane.

Evo navest ću jedan primjer koji sam isto nedavno imao. Tražio sam lampe za akvarij, u pet centru JBL lampa od 45W je bila 220kn, a ja sam ju kod Matije u teraristici platio 145kn. Pa ne znam kako on može imati zaradu na toj cijeni, a da Pet Centar ne može.

Pa naravno da ću onda reći da si tu cijev pet centar može nagurati u  :-X za tu cijenu   :D

Stvarno nisam mislio vrijeđati niti imam nešto protiv ER i ER trgovine  ;)

Al smatram da je kod nas neka realna cijena 500ml FFM-a 75-80kn. 90kn mi je ipak previše i toliko nebi izdvojio za njega koliko god bio dobar.

« Zadnja izmjena: Ožujak 07, 2011, 22:34:46 poslijepodne od Nuclear »

Offline blue

• Punopravni član
« Odgovori #35 u: Ožujak 07, 2011, 22:54:36 poslijepodne »
Vrlo jednostavno.
Da li zelis imati veleprodaju i zastupljenost po dućanima u HR ili sve prodavati direktno? Ili jedno ili drugo. Jer ne mozes vpc i mpc cijenu imati istu, to nema smisla. 
Kada počnu cijene padati tada ce doći do granice koju ducani nece moći pratiti, oni zbog svoje pozicije (radnika) nece imati komercijalnu isplativost prodaje tih artikala jer sa marzom od par kuna po bocici koja ce se tada zaradivati na bocicama koje u globalu traju mijesec dva pa i vise jednostavno nema zarade, tada imaju 3 izbora, odustati od prodaje tog artikla, smanjiti plaću radnicima ili ih otpustili ili na kraju cetvrta opcija zatvoriti ducan. Radnik kosta minimum 7000 kn mijesecno ako se ne varam, znaci kada padne zarada na 2-3 kuna po bocici (a vjeruj mi pasti će kada počne igra, ovo do sada je sve predigra i tu ne mislim samo na easylife preparate vec na sve jer nije samo easylife jeftiniji za 20-30 posto vec kako sam primijetio svi artikli koji su dostupni kod nas u prodaji) tada trebas prodati npr 2333-3500 bocica mijesecno samo da bi isplatio 1 radnika, mission imposible u akvaristici. Slično ce biti sa svime sto ce postati dostupno pri otvaranju granice a nije vezano za inostranu konkurenciju. A primjer kako to funkcionira mozemo vidjeti po velikim trgovackim centrima koji su vec u HR a koji su unistili 90 % malih ducana toga tipa, jednostavno su nestali. Da, imas jeftiniji proizvod u njemu ali oni koji rade u tim centrima rade za vrlo malu placu a i oni sto dolaze kupovati imaju sve manju i manju placu tko je ima, tako da ce na kraju biti sve isto, ffm ce doci na recimo 50 kn ali ce ti za zaraditii 50 kn biti potrebno puno vise rada nego kada je bio 80 ako ga uopce uspijes priustiti.

Sto se tice nizih cijena to se zove damping ako se ne varam, ima ih par vrsta, od uvoznih pa nadalje
Razmisli kako nastetiti nekoj firmi/proizvodu na jednostavan nacin?
Uzmes od nje robu i prodajes je po vrlo niskim neisplativim cijenama. Efekt, prvo sebi nabijas reklamu da si jeftin i vuces kupce te time zaradis na prodaji nekih svojih artikala koji su u biti skuplji nego sto trebaju biti. Drugo stvaras nepovjerenje u tu firmu jer drugi vpc kupci ne  zele uzimati od te firme jer misle da njima dajes visoke cijene posto ne mogu imati takvu cijenu kao konkurent koji radi damping. To je stara fora u poslovanju. Evo za  primjer sada vlasnik PC-a procita ili nade na netu da je lampa puno jeftinija nego sto je on prodaje, sto mislis kako ce reagirati na to? Postavi se u njegovu ulogu. Ja osobno čisto sumnjam da on ima prevelike marze jer ipak kao prvo PC je najveci poslovni objekt sto se tice kućnih ljubimaca u HR te imaju razradenu strategiju poslovanja (tu mislim reci da nisu oni bas blesavi pa ce sada nabijati cijene bezveze iz vedra neba) drugo koliko on radnika drzi pod sobom? Koliko ljudi zivi od njega? Te radnike treba necim platiti a njih placa marza, ja osobno da sam na njegovom mijestu i kada bi vidio tu razliku u cijeni ne bi vise nikada imao tu lampu u svojoj prodaji, a to je damping efekt.

Offline Nuclear

• Punopravni član
« Odgovori #36 u: Ožujak 07, 2011, 23:26:01 poslijepodne »
Pa naravno da će nam biti tako kad nemamo čime konkurirati.

Svoje proizvodnje nemamo. Kupovat ćemo tuđe iako imamo sve predispozicije da budemo bolji od većine. Al to više nema veze s temom niti s ičim vezanim za FFM.   :D

U svakom slučaju ispričavam se još jednom jer stvarno nisam imao u planu vrijeđati nikoga. Ali mislim da imam pravo iznjeti svoje mišljenje i o cijeni i kvaliteti i usluzi, a tome i forum služi.  :up:

Offline 54litre

• Novi član
  • *
« Odgovori #37 u: Ožujak 07, 2011, 23:34:08 poslijepodne »
Bok društvo !

Čitam ovu vašu ajd  nazovimo razmijenu mišljenja i moram priznati da se sa vama dijelomično slažem. Ono što želim reć da sam dosta razočaran sa cijenama u Pet shopu (Rijeka,za drugdje neznam) , gdje su cijene najmanje 10% više od ovih par lokalnih shopova , pa ipak je Pet shop velika firma (sa velikim obrtajem robe) , a drže veću cijenu . Izvinite na smetnji , lijep pozdrav iz Rijeke .

Offline Ruki

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Lokacija: Zagreb
  • Kum
« Odgovori #38 u: Ožujak 07, 2011, 23:44:46 poslijepodne »
Blue, u Pet centru ima takvih cijena da se jedino mozes smijati... npr. slatkovodne ribe... redovito je slucaj da je neka vrsta i 3-4 puta skuplja nego u svim drugim ducanima... obicno bude ono +/- par kuna... al ne i kod njih :D ako ovi neki rade damping, ovi rade antidamping ha ha ha
Kvatric tj. kilometar sjevernije / Zagreb
All the Dude ever wanted was his rug back... it really tied the room together...

Offline 54litre

• Novi član
  • *
« Odgovori #39 u: Ožujak 07, 2011, 23:51:30 poslijepodne »
0ps , moja greška mislil san Pet centar :-[

Offline Tiii

• Punopravni član
  • Shrimp noob
« Odgovori #40 u: Ožujak 07, 2011, 23:52:10 poslijepodne »
Ajmo ljudi malo se vratiti na temu,znaci nabava ffm,i jeste li zainteresirani za podijelu kanistera od 5 litara
Ostalo raspravljajte u predviđenom dijelu,ima tema o shopovima i cijenama  ;)

Za sada u litrama
Tiii                   0.5
alen051            ??
Nonameboy      0.5
zdgrunf             1
shane3             0,5

Offline Nuclear

• Punopravni član
« Odgovori #41 u: Ožujak 08, 2011, 00:06:34 prijepodne »
Ja bi uzeo pola litre isto
« Zadnja izmjena: Ožujak 08, 2011, 01:02:55 prijepodne od Nuclear »

Offline alen051

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 43
« Odgovori #42 u: Ožujak 08, 2011, 00:43:18 prijepodne »
Ajmo ljudi malo se vratiti na temu,znaci nabava ffm,i jeste li zainteresirani za podijelu kanistera od 5 litara
Ostalo raspravljajte u predviđenom dijelu,ima tema o shopovima i cijenama  ;)

Za sada u litrama
alen051            ??
Nonameboy      0.5
zdgrunf             1
shane3             0,5

Mene samo zanima kako bi vi podijelili taj kanister. Pola nas je u Ri, druga polovica u Zg. Tko bi to primio na kućnu adresu i platio i sakupio novce, a dalje i rastočio i zapakirao?

Offline Tiii

• Punopravni član
  • Shrimp noob
« Odgovori #43 u: Ožujak 08, 2011, 01:06:16 prijepodne »
Ako se bude moglo nabaviti u aqua terri meni ce se uplatiti,pa cu ekipi u rijeci poslati sa jednim paketom,ostalo cemo mi u zagrebu razdijeliti
nemojte samo ljudi puno razmisljati i kombinirati,jednostavno je uplatis,kad nabavim posaljem i to je to

Offline c.e.z

• Punopravni član
  • Udomljujem vjeverice
« Odgovori #44 u: Ožujak 08, 2011, 02:11:12 prijepodne »

Blue, pusti ljude nek komentiraju, svatko ima nesto za rec, netko pljuje, netko hvali, ne pikiram ni u kog sad. Ovo vrijedi opcenito. Ti najbolje znas koliko ti se isplati imat nesto i po kojoj cijeni prodavat. Iz iskustva znam da svaki proizvod ima svog kupca, samo je pitanje vremena. A radije se zalite na cijenu benzina  koja svaki tjedan ide gore a njega trosite daleko vise nego ffm-a.

Offline NoNameBoy

• Punopravni član
« Odgovori #45 u: Ožujak 08, 2011, 07:38:50 prijepodne »
dogovaro sam ja s tiiem, on bi rjesavo nabavu u zg ako ima i ovo sto bi bilo u zg, a onda ja mogu ri preuzet

Offline Tiii

• Punopravni član
  • Shrimp noob
« Odgovori #46 u: Ožujak 08, 2011, 11:55:52 prijepodne »
Vidim da se pocelo bezveze piskarati i da ovo skratimo mi koji hocemo ffm da ga uzmemo,a vi ostali piskarajte
Uzimamo od ibanezfrelona 2.5 litre da rijesimo covjeka viska
Nonameboy      0.5
zdgrunf             1
shane3             0,5
Ispada nas 50kn za pola litre i trebamo jos platiti postarinu ili bus sto je jos neki +10kn,znaci ispast ce oko 60kn pola litre
Dvije bocice po pola litre ce poslati vama u rijeku,i nama u zagreb jednu bocicu pa cemo si mi pretresati
Dali se slazete?

Offline zdgrunf

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 47
« Odgovori #47 u: Ožujak 08, 2011, 12:01:26 poslijepodne »
Vidim da se pocelo bezveze piskarati i da ovo skratimo mi koji hocemo ffm da ga uzmemo,a vi ostali piskarajte
Uzimamo od ibanezfrelona 2.5 litre da rijesimo covjeka viska
Nonameboy      0.5
zdgrunf             1
shane3             0,5
Ispada nas 50kn za pola litre i trebamo jos platiti postarinu ili bus sto je jos neki +10kn,znaci ispast ce oko 60kn pola litre
Dvije bocice po pola litre ce poslati vama u rijeku,i nama u zagreb jednu bocicu pa cemo si mi pretresati
Dali se slazete?

DA!
Ako treba na bus ili nešto slično reci. Oćeš da ja uplatim ibanezu?

Offline Tiii

• Punopravni član
  • Shrimp noob
« Odgovori #48 u: Ožujak 08, 2011, 12:13:29 poslijepodne »
Ma ja cu sve platiti,pa kad dodjes ces prvo dobro muckati a onda jos i platiti  :D :D

Offline NoNameBoy

• Punopravni član
« Odgovori #49 u: Ožujak 08, 2011, 12:38:15 poslijepodne »
ja sam ga kontaktiro pa je reko da je rezervirano, jedino ako si ti rezerviro
ako je tako ja sam za
s tim da si alena izbacio trebalo bi i njega racunat

inace vjerujem da i on ide u ri pa nama u ri moze to donjet ako ne prijevoz za ri mozda ja mogu sredit