Kako sam u petak bio u Grazu i naravno morao sam si kupit malo veći akvarij od onog kojeg već imam malo sam pretraživao internet i našao jednoga. Evo prvo malo podataka:
Akvarij: Sicce, Moby dick 25l
Filtracija: Jako je zanimljiv sistem, više u videu ispod.
Grijač: Nešto najmanje što sam u životu vidio, ima 25w, a promjer mu je valjda 2.5 cm. Isto tako je ukomponiran u poklopac.
podloga: Deponit mix od tvrtke Dennerle, a preko toga crni, prirodni šljunak granulacije 0.5 cm (1 kg 4 eura, ali isplat se)
gnojenje: trenutno ne gnojim, jer još nisam nabavio profito, ali to bu bilo danas, sutra.
co2: diy
gnojenje: 4 kapi profita dnevno i 2 kapi ec (isto dnevno)
Stolić je neki stari kaj je tata našao u podrumu, ali je jako kvalitetan.
flora: Znam samo neke biljke npr: Hydrocotyle vertillicata, Urticularia graminifolia, neka nessea, Echinodorus, isto neka Valsineria (sumnjam na spiralis), Vodena kuga(Samo dok se ciklira) i nekaj kaj mene podsjeća na rotalu Indicu, samo s užim listovima, Alternathera reineckii i nekaj kaj bute mi vi valjda rekli kaj je.
fauna: Još se ciklira, pa onda bu došla tek za mjesec dana, ali isto tako ne znam kaj da stavim, prijedlozi?
----------------
Kako sam morao na 2 dana u Veneciju, neke biljke su se onako, malo osušile unatoč najboljim pruženim uvjetima.
sorry na lošoj kvaliteti slika, fotić nemam, pa je ovo s mobitela.
Evo sad slika, pa dajte kritike ili pohvale
Silke

Video: