E u tom slucaju stvari se menjaju....ima tu dosta toga, tako da videcemo sta da ispadne..i nestrpljivo ocekujem taj dan! Inace ja razmisljam da dobijem mesanac koji se zove pearl corn, To je izmedju Pantherophis obsoleta lindheimeri leucistic (leucistic texas rat snake) i amel corn i svaki put kad odlucim posle veoma kratkog vremena odustanem, jer se ipak radi za hibride i ako svako to radi doslo bi vreme kad bi se tesko nalazio na primer cak i cisti normal corn, a kad bi se nasao bio bi dosta nerealno skup......znam ima pristalica i sa ove i sa one strane, savesni ce kritikovati, radoznali ce ohrabrivati ovakvi projekti.........U svakom slucaju ove godine nista od toga.....a interesantno je kad ta prva generacija parim opet sa leuci texas, to bi bilo veoma zanimljivo

.
[/quote]
Slažem se s tobom Igore!Ja sam u dilemi da parim mamu i sina(sunglow) brat od Dragonovog.Ipak znatiželja je jaka ali očuvanje vrste bi trebalo bit jače!Čemu nisam po priloženom dobar primjer ali treba stat na loptu na vrijeme.
Dragon sorry; skrenuo sam s teme.