0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
ribe su krasne lijepo i zanimljivo sve to skupa izgleda
Citat: rokimon - Ožujak 21, 2011, 13:28:13 poslijepodnesuper izgleda.... lijepo društvance gdje si nabavio polita.... ne vidim ga na slikama?evo slike nabavio sam ga od meristark samo je prodala jednog ona veli da je muski a ja mislim da je zenka ali nema veze dolazi jos 5 komada
super izgleda.... lijepo društvance gdje si nabavio polita.... ne vidim ga na slikama?
velik je kao dominantni i zubal se stalno s dominantnim muzijakom..i da! super akvarij
Citat: meristark - Ožujak 21, 2011, 20:16:02 poslijepodnevelik je kao dominantni i zubal se stalno s dominantnim muzijakom..i da! super akvarij onda ima mjesta za jos jednog tvojeg ako ih je tri kod tebe
Citat: DRC VZ - Ožujak 21, 2011, 20:35:46 poslijepodneCitat: meristark - Ožujak 21, 2011, 20:16:02 poslijepodnevelik je kao dominantni i zubal se stalno s dominantnim muzijakom..i da! super akvarij onda ima mjesta za jos jednog tvojeg ako ih je tri kod tebe jesi žicer
nisam mislio da žicaš za džabe.... to zaista nebi bilo lijepo.... u redu je platiti...
Citat: rokimon - Ožujak 22, 2011, 10:56:37 prijepodnenisam mislio da žicaš za džabe.... to zaista nebi bilo lijepo.... u redu je platiti... nepotrebno ubacivanje
Citat: rokimon - Ožujak 22, 2011, 10:56:37 prijepodnenisam mislio da žicaš za džabe.... to zaista nebi bilo lijepo.... u redu je platiti...ma kaj se sekiras nemozes me uvrijedit s sak malim stvarima
Kad smo kod žicanja , ja obožavam nažicat ribu, ali i poznat sam po tome da i dam ribu kad mene neko žica Ono; Daš bezec Da... imaš lijepe ribe
Krasan tank ...super kamenje..a i i ribe
dobro je kad to svi skuže....
nisu svi takvi kao ti DRC VZ...... neki su tu da pomognu neki da se malo ismijavaju iz drugih...samo to nitko ne treba uzimati k ! ti si