Lipanj 27, 2025, 22:23:47 poslijepodneNajnoviji Član: hrga1977

Autor Tema: leopard gekon  (Posjeta: 844 vremena)

0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline schoko

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Lokacija: zagreb
leopard gekon
« u: Veljača 26, 2011, 08:43:56 prijepodne »
ovako imam malog leopard gekona koji ima negdje 5 mjeseci i kupio sam mu spilju  i prvi dan kad sam ga pustio  uterarij prvo je otrcao u spilju meni je to bilo normalno jer sam mislio guster je u novom prostoru i odma se oce sakrit
ali sad on nece izac iz spilje jedino izlazi kad ide do vode i obavit nuzdu a ja sam ga razmazio tako da ja njemu moram otvarat spilju kad ga idem hranit
probao sam mu maknut spilju i onda je samo tako lezao na tom mjestu i bilo mi ga je zao :'(
jel ga mogu nekako nagovorit da izađe?

Offline Striček Matija

• Punopravni član
Odg: leopard gekon
« Odgovori #1 u: Veljača 26, 2011, 09:57:56 prijepodne »
ja svoje leoparde nisam vidio mjesecima kad sam im postavio špilje za skrivanje... znao sam da su živi samo po tome što je hrana nestajala iz posudice i što se izmet pojavljivao u jednom kutu terarija  :D

tako da je to normalno.. iako..ja im nebi stavljao hranu u špilju...ako je gladan..nek potraži hranu...

Offline schoko

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Lokacija: zagreb
« Odgovori #2 u: Veljača 26, 2011, 14:37:54 poslijepodne »
dobro ja cu mu stavit hranu pa nek potrazi
to je tvoje leglo  :P
ono sta si donosio do arene zagreb(jaruscica 7a)
se sjecas :D??

Offline zeleni piton

• Punopravni član
  • **
« Odgovori #3 u: Ožujak 09, 2011, 11:49:27 prijepodne »
zašto imat guštera kojeg ni ne vidiš- fora

Offline ivborosa

• Moderator
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 33
« Odgovori #4 u: Ožujak 09, 2011, 17:54:05 poslijepodne »
Vidiš ga ako znaš kad treba gledat, to je relativna stvar i ne da ovisi od vrste do vrste nego ovisi od jedinke do jedinke. Uostalom sve teraristicke zivine su takve, drugacije od pasa i macaka, njima treba mir i poštovanje, odnosno mjesto di ce moc imat svoj mir i zaklon daleko od naših pogleda, neke više neke manje.

Moja zmija, kraljevski p, recimo zna po 2 tjedna bit izvan zaklona i verat se po granama u terariju pa cak i spavat na njima, a zna se zavuc i u skloniste da ju ne vidis po par dana...sve je to relativno. Meni su L gekoni jako zanimljivi upravo zbok toga jer ne zahtjevaju puno a ima ih jako puno razlicitih.

zasto imat gustera/zmiju/pauka ako ga ne vidis = zasto imat psa kad ga nemozes pojest i samo ti je trošak :D :D
Akvaristika u srcu, teraristika u (cenzura) =) =)