Lipanj 25, 2025, 16:02:35 poslijepodneNajnoviji Član: hrga1977

Autor Tema: Moj paludarium  (Posjeta: 2557 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Puslica

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
Moj paludarium
« u: Kolovoz 02, 2005, 22:34:00 poslijepodne »

Edited by: Boris

Offline rogy

• Punopravni član
  • **
Moj paludarium
« Odgovori #1 u: Kolovoz 07, 2005, 19:05:00 poslijepodne »
Stvarno je super, ZELENO!! Zanima me kako se zove ova biljka na prvoj slici skroz u desnom kutu? Nikako da ju nabavim, a super izgleda
Igor

Offline Puslica

• Punopravni član
Moj paludarium
« Odgovori #2 u: Kolovoz 07, 2005, 19:49:00 poslijepodne »
Izgubio sam etiketu proizvoda, no možeš ga kupiti u Tucanu, imaju biljke za vanjske vrtove, i cijena je bila 55 kn.

Offline rogy

• Punopravni član
  • **
Moj paludarium
« Odgovori #3 u: Kolovoz 07, 2005, 19:59:00 poslijepodne »

Ok. Moze malo vide informacije o tom tvojem paludariumu? Ribe, biljeke, podloga, kaj uopce znaci paludarium?

Igor

Offline Puslica

• Punopravni član
Moj paludarium
« Odgovori #4 u: Kolovoz 07, 2005, 22:30:00 poslijepodne »
Eheim 2250, ehfisubstrat, serra biopur, zeolit, ehfilav (mediji),xifo, toxedo, plati, gupi, kineski algar,onaj gore na slici klikeraš,pakistanski čikovi -dva komada, koriji (4), moliji,trava nana i kriptokorina (razne vrste), jedna nimfa (pojeo algar),podloga korčulansko kamenje znači oblutci raznih veličina, 5*18 w ,2 aquastar, 2 gro-luxa, alldaystar, fontanska pumpa za cirkulaciju,gijač 150 w.Od bilja koje strši van 15 lucky bambusa,puzavac 2 komada koji idu unutar akvarija.Formiran 22 9 prošle godine,još se učim i radim dosta na njemu.veliki kamen 55 kg težak, oblutaka 45 kg,sve na profilima 40*40 mm uokvireni u pripadajući "sanduk".trenutačno tražim rješenje za razmještaj rasvjete u drugačiji postav zbog novih ideja koje sada ne bi spominjao ali čiji će te svjedoci biti.dosta vremena sam izgubio imajući kornjaču unutar njega (mislim na bilje) ali mlad sam u pun volje.

Offline Maro

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Lokacija: Dubrovnik
Moj paludarium
« Odgovori #5 u: Kolovoz 15, 2005, 13:28:00 poslijepodne »
Ajde probaj poslikati po mraku i bez blica,siguno če biti bolje fotke.Ne volim amfore i ostale slične stvari u akvariju ali osobni izbor naravno:)
Dubrovnik