0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
hihihi... kakvo rjesenje=)nemam ih toliko... al mi piju zivce,.,.hah...jedan se decko ponudil da mi proda za 50 kuna.. pa cu vidjet,,,11 eura košta to,.,. a tabletice također 11 eura.puno presparam=))
Dobro, tko baš ima alarmantan broj tih puževa, hajd, u par puta zbilja ih se riješi. Ali uzrok prevelikog broja leži vjerojatno u previše ostataka hrane pa istu valja smanjiti.Uz kojeg helena puža ili manju botijicu (ovisi o veličini akvarija) - uz neizostavno smanjenje hranjenja za par tjedana se doista vide pozitivni rezultati.Dakle, nepotrebno. Helenu ili botija i nema brige
to si sama doma složiš a ovo bu te s dotavom i sl došlo 100kn....uzmi npr košaricu od bilja... stavi tableticu spiruline ispod i stavi kamen da neispliva... to stavi ujutro i navečer buš vidla veselja ali isto tako je dovoljno staviti list salate na dno akvarija i oni se nakupe na to štedi pare kupi kristalku
najjednostavnije rjesenje su puzevi helene jedno 4-5 kom rjese u 1 mjesec sve probleme u recimo akvariju od 100lja sam im bacao po 300 puzica u 56l i za 1-2mjeseca nema ni jednog
Super! Sad još moram vidjet di cu ih nabaviti... =)sad cu probat ovo sa salatom jer je ciscenje akvarija u planu pa se pojave...=)hvala=))