0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Sampo steta, sto nemogu naci neku hrvatsku stranicu
ja sam imao 4 vrste tih mesožderki i sve sam ih ljepo uzgajao u šesterokutnom akvariju sve dok ja nisam taj akvarij stavio na prozor dok sam čistio tu policu na kojoj su stajale i u samo 1h su sve propale sad uskoro mislim zamolit kumu da mi ih donese opet kako bi ih opet uzgajao i da netrebaju one živu hranu ako imaju tlo puno gnojiva tj.plodno tlo zato što su one postale mesožderke zbog nedostatka plodnog tla pa su nekako morale preživjet i tada su počele lovit muhe i takve životinjice
Citat: biosvera - Ožujak 06, 2011, 12:42:40 poslijepodneja sam imao 4 vrste tih mesožderki i sve sam ih ljepo uzgajao u šesterokutnom akvariju sve dok ja nisam taj akvarij stavio na prozor dok sam čistio tu policu na kojoj su stajale i u samo 1h su sve propale sad uskoro mislim zamolit kumu da mi ih donese opet kako bi ih opet uzgajao i da netrebaju one živu hranu ako imaju tlo puno gnojiva tj.plodno tlo zato što su one postale mesožderke zbog nedostatka plodnog tla pa su nekako morale preživjet i tada su počele lovit muhe i takve životinjice tlo nesmije biti puno gnojiva, zato sto mesozderke nisu naucene uzimati hranjive tvari iz zemlje, pa na kraju uginu, zato se cim se kupe moraju presaditi u treset i perlit.
Ja sam odlucila da cu preko e-baya kupiti sjemenke (big mouth, red form, dingley giant) pa me zanima kada je najbolje vrijeme za sadnju i kako da ih posadim? Samo posipam zemlju (treset, perlit) sa sjemenkama i spricam da bude vlazno? gdje da ih smjestim dok ne niknu? Koliko im treba da niknu?
Javila budem, jedino Neznam gdje da kupim treset i perlit, gdje bi to u Varaždinu mogla naći?
kakvih vi pproblema iimate sa naavkom tih mesožderki ja samo kumi kažem da mi iz botaničkog vrta donese te koje želim jer uvijek imaju viška pošto ona tamo radi uvijek mi ih donese