0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
odlično...nedostaje zoo vili u samoboru...
Citat: Pandorica - Veljača 18, 2011, 23:49:19 poslijepodneodlično...nedostaje zoo vili u samoboru... Zar to nije ovaj ZOO VILI na screenshot-u?
stalno nešto jambram ali što ću kad sam star dučani sa crne liste tj koji imaju žive životinje i biljke su mi interesantni, ovi koji imaju samo malo hrane pseće hrane i igračaka nisu...mislim da bi takvi trebali biti označeni drugom bojom. ne možeš staviti u isti rang vilija i kiosk na Dolcu
Ne da nisu 100 % precizne. Ovo uopće nema veze sa SB Nisam detaljno gledao, koliko mi se čini ima dosta grešaka u samom crtežu. Recimo da netko tko živi u SB može prepoznati što je što samo po crtežu, ali imena ulica i dijelova grada nemaju veze sa zdravom pameti Tako je trgovina u SB na karti smještena cca 5 km od njene stvarne lokacije evo sa hak.hr put od lokacije na karti i stvarne lokacije trgovine:
Kada bi se na karti prikazivale sve lokacije trgovina onda bi se karta sporije učitavala i zamrzavala se, pa je po mom mišljenju bolje ovo rješenje da se pozove prikaz trgovina za određeni grad klikom na ime grada.
Probao sam ukljuciti sve gradove i nisam primjetio nikakva usporavanja i/ili zamrzavanja prilikom pregledavanja karte. Mislim , to su samo ikonice, ne povlaci to puno prometa da bi usporavalo vezu
To bi prvenstveno trebalo ovisiti o brzini internetske veze i samom hardveru računala, ali zanemarimo to. Kada se na karti postavi stotinjak ili više markera, svaki marker prilikom učitavanja karte povlači podatke o markeru (podaci iz oblačića) + koordinate koje označuje na karti, to sve može usporiti rad nad kartom pa mi se ovo rješenje činilo bolje i zbog brzine i zbog preglednosti po gradovima.
To ti je sve jako sitno. Meni na nekakvom Sempronu i 3Mbit vezi nista ne steka a i uz najbolju volju (sa puno skrollanja i zumiranja) nisam promet mogao podici iznad 50 Kb/sec. Uz to , bit ce komplicirano kad bude 50+ gradova pa ce ih trebati traziti iz menija na desnoj strani.A i recimo da si iz nekog malog mjesta i zelis vidjeti trgovine u blizini... Morat ces okolna mjesta traziti na popisu i ukljucivati jedno po jedno da bi otkrio sve trgovine u blizini