Kolovoz 05, 2025, 20:58:54 poslijepodneNajnoviji Član: Kiki24

Autor Tema: skalarii..pomoć :D  (Posjeta: 1486 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline marijo-garilac

• Trade Count: (0)
  • Novi član
  • *
skalarii..pomoć :D
« u: Veljača 16, 2011, 18:42:37 poslijepodne »
eee ovakoo...skalari mi se mrijeste u akvariju gdje ima jos ribicaa...pa jel ima kakva mogućnost...da se mladi "izlegu" i prezivee??  :D :D :D :D

Offline volimzivotinje

• Punopravni član
  • **
  • Spol: Muški  
Odg: skalarii..pomoć :D
« Odgovori #1 u: Veljača 16, 2011, 18:45:21 poslijepodne »
naravno da ne kad ih ti uzgajas ahahaha :P

Offline marijo-garilac

• Novi član
  • *
« Odgovori #2 u: Veljača 16, 2011, 18:46:28 poslijepodne »
hehehe...al ozbiljno...jel ima tu kogaa???  :D :D

Offline Kwan

• Trade Count: (+1)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 39
« Odgovori #3 u: Veljača 16, 2011, 18:49:23 poslijepodne »
mislim da nema nikakve sanse, vjerojatno ce ili pojesti odmah ikru ili ce se upljesnivit, jbg sori  :D
ozbiljno,mislim da nemoze uspijeti, bas iz razloga plijesni i drugih stanovnika koji predstavljaju opasnost pa ce ih skalari vjerojatno prije pojest
kad se meni to dogadjalo, obicno kako je zenka polagala ikru, muzjak je isao odmah iza nje i posaugao je  -?

Offline marijo-garilac

• Novi član
  • *
« Odgovori #4 u: Veljača 16, 2011, 18:56:02 poslijepodne »
pa da isto to se i meni događaa...al nema veze prvi mi je put da mi se to događaa.. :D bit ce bolje drugi put :D  :D :D

Offline marijo-garilac

• Novi član
  • *
« Odgovori #5 u: Veljača 16, 2011, 19:00:23 poslijepodne »
eee..a kada bi ih premjestio u manji akvarij..dali bi oni tamo nastavili mrijestit se??  :question: :question:

Offline ceh

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 50
« Odgovori #6 u: Veljača 16, 2011, 20:02:19 poslijepodne »
mislim da nema nikakve sanse, vjerojatno ce ili pojesti odmah ikru ili ce se upljesnivit, jbg sori  :D
ozbiljno,mislim da nemoze uspijeti, bas iz razloga plijesni i drugih stanovnika koji predstavljaju opasnost pa ce ih skalari vjerojatno prije pojest
kad se meni to dogadjalo, obicno kako je zenka polagala ikru, muzjak je isao odmah iza nje i posaugao je  -?

ozbiljno   prvo svaki akvarij posebna prića  svaka riba isto   meni su se skalari mrijestili u akvariju di je bilo  gupija, tetra  , mikrorazbora  ..  nisma koristio ništa samo ih ostavio na miru   i svjetlo je gorjelo non stop  tako da uljezi nisu mogli prić  od  roditelja
pitanje koje ja autror posta postavio je tolko opširno da recimo  ko da ja pitam  e oćul dobit na lotu   a niko od vas nema pojma igram li ja loto uopće znači  ako je pitanje jeli moguće  izmrijestiti skalare u   društvenom akvariju  odgovor je  DA   al  oćel tebi uspjet to samo bog zna

uvezi premještanja je isto    recimo da nam kažeš koliki mje taj manji akvarij  ???  što da ti svi odgovore    ono DA   a  kod  tebe manji akvarij znaći 5 litara   :down:

« Zadnja izmjena: Veljača 16, 2011, 20:05:35 poslijepodne od ceh »
Please remember that the following comments are personal experiences and may or may not apply to your setup. Use them as guide to help better understand your fish,

Offline marijo-garilac

• Novi član
  • *
« Odgovori #7 u: Veljača 16, 2011, 22:15:28 poslijepodne »
hehhe..nije 5 l
a tnx znaci ima nade.. :D
a taj manji je 35 l :D