ovako kad budes mogla odgovorit na ova pitanja onda vjerojatno neces radit greske
S kolikom lovom raspolažeš?
da li si spremna ic van po životinju?
Koliko znaš o kameleonima i uopce dali znas kakvi sve kameleoni postoje (npr kaj se tice velicine njih ima od 4cm do nekih 80...granice nisu striktne nego su mi sam ti sad pali na pamet)...Koliko si se potrudio naucit o kameleonima do sada?
Zašto uopce zelis kameleona ili bilo koju drugui teraristicku zivotinju? svjestna si da kod njih nema draganja, učenja trikovima, natezanja po rukama?
Kad odgovoriš na ova pitanja i kad dojdes s konkretnijim upitom tipa zelim to, to ili mozda to onda ti se moze i konkretnije odgovorit, i eventualno onda ces dobit odgovor kakav ocekujes...
evo ga toliko od mene
sretno sa nabavkom
a kaj,ti kopi-pejstaš odgovore koje si već napisal??? ovo sam pročitala već negdje
spremna sam ja na svašta...i znam dosta,studiram i nešt vezano uz životinje pa sam i stručno upućena u svašta nešto...zanimala me hranidba i ''dnevni'' troškovi...
ja sam postavila konkretna pitanja i ljudi su mi konkretno odgovorili,tak da ne vidim stvarno u čemu mi je problem...
jedino nemam iskustva,ali,svakome je jednom bio prvi put,ne?
Opet - negovorim iz iskustva

Ako u nećemu griješim neka me ispravi veteran
Pošto i sam razmišljam o nabavci kameleona, mnogo se raspitujem ovih dana...
Mogu ti staviti par linkova, nebi bilo loše da proćitaš, neke stvari budu bile puno jasnije
http://free-zg.htnet.hr/gusteri/vrste/kameleon.htmOvo je link koji je napisan striktno za određenu vrstu, ali ima dosta dobrih opčih informacija
http://www.akvarij.net/index.php?option=com_content&view=article&id=266:chameleo-calyptratus&catid=56:gmazovi&Itemid=176Svaki dan je potrebno održati vlagu (koja se mjeri higrometrom), mislim da je moguće to ručno napraviti ali nisam siguran...
Kameleoni vodu piju vodu sa listova, ali je bar mislim potrebna zdjelica, zdjelica ne smije stvarati refleksije jer to izaziva stres.
Na dan pojedu oko 5 crvića (ili sl.), moguće je kupovati hranu cjena jednoga crva je 0,50-1,00 kn, dok 100-ak crva je oko cca. 50kn.
Ili možeš uzgajati, prije nabavke kameleona dobro je obskrbiti se hranom kako nebi gladovao.
Tu su potrebni i dodaci prehrani, od kukaca je to crv brašinar, ali i za razvoj je potreban D3 vitamin.
Ponekada će jesti i lišće, no to nije ništa čudno...
Predpostavljam da ćeš imati živo bilje, njega je isto tako potrebno njegovati, zaljevati i sl.