Svibanj 12, 2025, 11:03:28 prijepodneNajnoviji Član: Mgrgic6

Autor Tema: B.net  (Posjeta: 2010 vremena)

0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline kostica1

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 26
B.net
« u: Veljača 05, 2011, 10:40:37 prijepodne »
Jučer sam primjetio na tv-u da je B.net dodao oko 120 novih digitalnih programa i 4 HD promgrama onom naj osnovnijem paketu, bez ikakvih nadoplata. Mislim slika je predivna i sve, ali jel zna netko zašto su sad to pustili, Po meni su trebali samo one osnovne+HD. Sad je noćna s slaganjem 130 programa po nekom smislenom, a ja uopče ne kužim to digitalno naštemavanje. Također je zanimljivo to da vidimo bugarsku nacionalnu televiziju, ali nemamo obični digitalni HRT1, HRT2, RTL i NOVU (Za nju se ne brinem, imamo sad imamo u HD)

Offline Mario

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 52
Odg: B.net
« Odgovori #1 u: Veljača 05, 2011, 11:00:22 prijepodne »
Hvala na obavijesti  :klap:
Sad sam malo provrtio programe, pa vidim da su neke, prije kodirane, odkodirali  :P
Rijeka - Hrvatska

Offline kostica1

• Punopravni član
« Odgovori #2 u: Veljača 05, 2011, 11:07:03 prijepodne »
Ak imaš neki noviji tv prevrti si ako imaš mogućnost HD progreme. Ima jedan myzen.tv koji ima nevjerojtanu kvalitetu slike. A sad smo dobili jedno 30 novih regionalnih programa  :D

Offline Mario

• Punopravni član
« Odgovori #3 u: Veljača 05, 2011, 11:09:47 prijepodne »
Mi u Rijeci imamo nešto manje programa, ali i ovo je dosta  :zagrljaj:
Rijeka - Hrvatska

Offline kostica1

• Punopravni član
« Odgovori #4 u: Veljača 05, 2011, 11:11:34 prijepodne »
Ma ja neznam šta ću s ovim. Malo mi je to ipak previše.

Offline Ruki

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Lokacija: Zagreb
  • Kum
« Odgovori #5 u: Veljača 05, 2011, 11:18:44 prijepodne »
To mi i mama jucer rekla... ne kuzim u cemu je fora, nije valjda da ce sve to biti u osnovnom paketu?
Kvatric tj. kilometar sjevernije / Zagreb
All the Dude ever wanted was his rug back... it really tied the room together...

Offline kostica1

• Punopravni član
« Odgovori #6 u: Veljača 05, 2011, 11:25:17 prijepodne »
Ja se nadam da hoće. Ili će možda sve poskupiti za cijenu tih paketa iz programa.

Offline Renta

• Moderator
  • Trade Count: (+6)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 53
  • Only true wisdom is in knowing you know nothing
« Odgovori #7 u: Veljača 05, 2011, 11:27:30 prijepodne »
Davno sam imao bnet ali vjerojatno je to ovak...prvo puste džabe da ljudi nasjednu i naviknu se na te kanale i onda one dobre ubace u skuplji paket..pa sad ti vidi. Osobno ukinuo sam si i Bnet i Maxtv jer mi je dosta 25 kanala što lovim sa antenom (slovenski, hrvatski, bosanski). Plan je generalno što manje buljiti u TV a što više čitati knjige iz moje bogate biblioteke. :)

Offline Ruki

• Punopravni član
  • Kum
« Odgovori #8 u: Veljača 05, 2011, 11:29:05 prijepodne »
Bnet rulaaaa :P
All the Dude ever wanted was his rug back... it really tied the room together...

Offline Strippy

• Punopravni član
  • Dob: 45
« Odgovori #9 u: Veljača 05, 2011, 11:43:36 prijepodne »
i meni je bnet generalno bolji od ht-a. samo da jos potpisu sa arena sportom.
ja doma imam vec par mjeseci hd paket ali za njega sam trebao posebni hd prijemnik. ali vi mozete primat hd signal s onim obicnim srebrnim digitalnim prijemnikom?
Split / Hrvatska

Offline Ruki

• Punopravni član
  • Kum
« Odgovori #10 u: Veljača 05, 2011, 11:56:14 prijepodne »
Ja imam neki crni, ali nisam trazio posebni za hd jer su bez veze programi bili. Ali ako ce biti sporta hd, odmah bih uzeo.
Bas mi se frend danas zali iz Palmoticeve, na Iskonu je, ima download 2 megabita, apload 0,25. Isao ja vidjeti koliko imam, skoro 8 megabita download i 0.75 upload.
Puno brze se boota bnet od maxtva i programi se n puta brze vrte, a to je nama muskima bitno... kako kaze Seinfeld "zene gledaju sto ima na televiziji, muskarci gledaju sto JOS ima na televiziji" :D
Za nekih 220kn mjesecno imam flat internet, pricam sa svim fiksnim mrezama besplatno i 40-120 programa (kako kad ha ha), na t-comu je za sve to i losiju uslugu racun bio doslovno vise nego duplo veci.
I onda jos dva janjeta i jedno sto cevapa mi zamotala za put...

Offline kostica1

• Punopravni član
« Odgovori #11 u: Veljača 05, 2011, 13:48:44 poslijepodne »
i meni je bnet generalno bolji od ht-a. samo da jos potpisu sa arena sportom.
ja doma imam vec par mjeseci hd paket ali za njega sam trebao posebni hd prijemnik. ali vi mozete primat hd signal s onim obicnim srebrnim digitalnim prijemnikom?

Meni samo dolazi signal preko onog crnog routera. Mislim, mi imamo full HD televiziju.

Offline Chilii

• Urednica terra redakcije
  • Forum Administrator
  • Punopravni član
  • Spol: Ženski   Dob: 43
  • AkTer jedna od šest :)
« Odgovori #12 u: Veljača 06, 2011, 01:22:51 prijepodne »
Već sam mislila da s meni nešto pošemerilo jer vidim sve programe  :D Imam nekakav stari reciver, srebreno crni koji ima samo opciju spajanja scart kabelom i novu tv s full hd-om ali kad okrenem na hd programe čujem zvuk ali ne vidim sliku. Budem ih zvala za novi reciver, jer hdmi kabel mi sad spaja ps3 sa tv-om, kad ga već ne mogu spojiti s bnetom  -?
Vjerovatno navlače ljude na programe pa će ih onda opet kodirati i nuditi u dodatnim paketima. Istom metodom se koristio i Tcom s Maxtv-om.

Offline ibanezfrelon

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 45
    • ART IMAGE
« Odgovori #13 u: Veljača 06, 2011, 06:11:50 prijepodne »
Citat:
Plan je generalno što manje buljiti u TV
dobar plan :up:
Meni je prije 3 mj nestalo slike, nešto je riknulo, tv ili reciver, antena kajgod , ali nisam se niti potrudio pogledat u čemu je kvar..
Nekako u kući zavlada mir kad taj bog ne radi i uopće mi ne fali  bombardiranje raznim Arijelima, tamponima , Esmeraldama ili pak kakanjem kod Karla. :)
sry OT

Offline DeX_13

• Trade Count: (+1)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 50
« Odgovori #14 u: Veljača 06, 2011, 08:20:59 prijepodne »
Jučer sam primjetio na tv-u da je B.net dodao oko 120 novih digitalnih programa i 4 HD promgrama onom naj osnovnijem paketu, bez ikakvih nadoplata. Mislim slika je predivna i sve, ali jel zna netko zašto su sad to pustili, Po meni su trebali samo one osnovne+HD. Sad je noćna s slaganjem 130 programa po nekom smislenom, a ja uopče ne kužim to digitalno naštemavanje. Također je zanimljivo to da vidimo bugarsku nacionalnu televiziju, ali nemamo obični digitalni HRT1, HRT2, RTL i NOVU (Za nju se ne brinem, imamo sad imamo u HD)

vjerojatno neka testiranja. Ne ocekujem da ce ovo potrajati dugo. mozda dar za lijepi vikend :D

nebi se jos zamarao micanjem kanala radjenjem listi. :)

onih 40 osnovnih zeni dosta dva foxa, djeci minitv i cartoon a meni discovery i fala bogu torrent i htpc za sve ostalo :)  8)

Offline Pamook

• Član redakcije
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 53
  • Stark Raving Mad
« Odgovori #15 u: Veljača 06, 2011, 11:01:43 prijepodne »
dobar plan :up:
Meni je prije 3 mj nestalo slike, nešto je riknulo, tv ili reciver, antena kajgod , ali nisam se niti potrudio pogledat u čemu je kvar..
Nekako u kući zavlada mir kad taj bog ne radi i uopće mi ne fali  bombardiranje raznim Arijelima, tamponima , Esmeraldama ili pak kakanjem kod Karla. :)
sry OT

odmah se vidi koliko si zaostao u ta 3 mjeseca, Esmeralde su u teskom izumiranju, a turci naviru gore nego prije koje stoljece  :rolleyes: ... ne popravljaj ni u ludilu  :nuclear:
O mjeseče, sunčeva guzico.
Što siješ, a ne griješ.....
Pizdo.

Offline Mario

• Punopravni član
« Odgovori #16 u: Veljača 07, 2011, 12:55:38 poslijepodne »

vjerojatno neka testiranja. Ne ocekujem da ce ovo potrajati dugo. mozda dar za lijepi vikend :D

nebi se jos zamarao micanjem kanala radjenjem listi. :)

onih 40 osnovnih zeni dosta dva foxa, djeci minitv i cartoon a meni discovery i fala bogu torrent i htpc za sve ostalo :)  8)

U pravu si!
Bilo je samo za vikend, ne znam da li zbog sunca ili što  :D
Maloprije sam razgovarao s njima, bio mi je nekakav problem s internetom, pa sam ih pitao za to. 
Rijeka - Hrvatska

Offline kostica1

• Punopravni član
« Odgovori #17 u: Veljača 07, 2011, 13:39:18 poslijepodne »
Da. Meni sad ukinuli.  :'(  :'(  :'(

Offline astralis

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 44