Ne kupujem stvari skuplje od 200,00 kn niti preko ebaya niti preko ioffera niti bilo koga drugoga. Prevelik mi rizik, nisam iz "zlatne mladeži" pa da mi 2-3 tisuće kn ne predstavlja gubitak.
Znači Achros 9 nije nešto iako ga po netu velika većina hvali ali na temelju papirnate specifikacije. Viš, viš dobro je znati da u praksi to baš i ne šljaka kako bi trebalo.
Može pitanje, meni prvenstveno treba tablet za pisanje u wordu, excelu, da ima usb priključak, naravno wi-fi, kao i GPS, da baterija traje 7-8 sati. Naravno bilo bi jako dobro da je sve zapisano kompatibilno za microsoft officeom na klasičnom kompu. Većina tableta je na androidu i vidio sam da postoji office za android na applanetu i da je kompatibilan sa microsoftovim officeom.
Surfajući i istraživajući vidim da bi Toshibin tablet koji se sada treba pojaviti zadovoljio sve moje zahtjeve ali možda postoji i neki drugi?
Želim čuti iskustva korisnika i onih koji se bolje kuže u tablete od mene. Znači koji tablet uzeti. E jesam ga zakomplicirao

Hvala!