S izvora rijeke mislim da nebi trebalo bit problema al provjeri s octom

Ako šumi iti maloo ne smije u akvarij jer to je vapnenac
Napravio si puno grešaka:
Nisi naucio prije nego sto si kupio,nabavio si 3 zlatne i koliko vidim jednog ciklida

Bilje plasticno za mene je

Ima nas dosta iz Splita uvik se nađe bilja i svega

Nisi akvarij ciklirao.To ti je proces stvaranja bioloske filtracije (valjda tako nesto

) u akvariju.Tada nastaju dobre bakterije koje se nastanjuju u filteru i jos po akvariju a korisne su zato sto razgrađuju nitrate i nitrite

Pravilo je otprilike 1 zlatica na 30L vode a ti imas 3 zlatice i tog ciklida

Nisi stavio substrat odnosno zemlju iz koje bi prave biljke mogle uzimat hranjive sastojke i sve sto im je potrebno za rast i razvoj.
Punooo pocetnickih grešaka

Ja ti savjetujem da ribe prodas vratis ili poklonis kao sve iz akvarija i sve ispocetka korak po korak a na nasem portalu imas i Vodič za početnike koji bi morao i procitati ima jos tu dosta grešaka koje si napravio i koje moraš ispraviti al najbolje kreni polako postupno iz pocetka SVE

Sa srecom ti bilo i ti ceš biti sretniji.
Ja isto imam akvarij 54L imaš tu u mom potpisu pa pogledaj malo i nakon 6mjeseci citanja i ucenja po internetu tek sam krenuo sa slaganjem akvarija i dosta sam zadovoljan pa malo prolistaj po forumu pogledaj akvace druge savjete i tako to

Nadam se da sam ti pomogao i da ces uspjeti

P:S: Vidim da hoćes akvarij sa kamenjem i malo biljaka pa ti preporucujem ciklide i s njima cak vapnenacko kamenje moze u akvarij jer oni vole malo tvrđu vodu a za tu litrazu ti preporrucjume multiće (multisfactulum .. neznam latinski naziv) e da mozes od granja stavit lozu (ako nije špricana) , ruzine grane koje su dosta ljepe za akvarij i maslinu isto tako mozes al malo je ljudi stavlja i pazi kako to sve pripremas odnosno prokuhaješ ... no o tome kad se odlucis koje granje i tako dalje