he he , da nije i njih hranio čvarcima kad tako brzo rastu

!?
Šala mala

.
Meni ono ne liči na jaja od jabučara , to izgleda sasvim drugačije a i boja ne odgovara

. Je mutna fotka ali tako mi se čini ...
Prvi put kad je kod mene ostavila jaja "pužica" bilo je malo komedije . Izašla skroz iz akvarija , "šetala" po frižideru i onda sa vanjske strane aq složila jedno 50 komada

.
Dok su još bila onako ljepljiva ja sam ih prstom prebacio na unutarnju stranu na tako sličan položaj , malo iznad vode .
Nije od toga bilo ništa , sami su kasnije išli preko njih noću i dosta ih oštetili . Od onog što je ostalo kao zdravo nije bilo pužića ni nakon 20 dana

. Uzalud se nadao

.
Sad su mi stavili jaja na staklo sa kojim je poklopljen akvarij , ima ih sigurno na dva mista po 200 komada

.
Kad sam se već ubacio u temu , da budem još malo bezobrazan , imam pitanje a odgovor će sigurno biti koristan za sve nas .
Da li da ta jaja selim na neku drugu poziciju ili da ih ostavim tako kako jesu ? To gornje staklo poklopac se orošava pa malo moči jaja .
Znam da im mora biti velika vlaga ali nisam siguran da je dobro ako se moče sa kapima . I još nemam ideju kako spriječiti da noću ne šetaju preko tih grozdova jaja jer to izgleda nije dobro ?
Majstore , oprostiš na upadu ali morao sam pitati , bilo je jače od mene

.