0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Video sam da ova vrsta lepo izgleda u biljnom aq. Microgeophagus (Papiliochromis) ramirezi
mene zanima koji bi isli u biljni 200l povrsina dna bi bila 100x50 visina 40imam u planu slagat biljni 200l na proljecepa da mi predlozite sta stavit unutrasamo sta nebi stavljao ro vodu znaci discuse nebi stavljaostavio bi panjeve i odstajalu pipovacu
Apistogramme, ramovi, bolivijski ramovi...U svakom slučaju patuljasti ciklidi su moj izbor za biljni akvarij
Citat: artal - Veljača 01, 2011, 23:36:08 poslijepodneApistogramme, ramovi, bolivijski ramovi...U svakom slučaju patuljasti ciklidi su moj izbor za biljni akvarij Preporucujem ti gore navedeno i ja također a najbolje od svega Apirstrogamme Cacatoudies
Citat: Venom - Veljača 02, 2011, 20:15:58 poslijepodneCitat: artal - Veljača 01, 2011, 23:36:08 poslijepodneApistogramme, ramovi, bolivijski ramovi...U svakom slučaju patuljasti ciklidi su moj izbor za biljni akvarij Preporucujem ti gore navedeno i ja također a najbolje od svega Apirstrogamme Cacatoudies
Citat: meristark - Veljača 02, 2011, 20:20:57 poslijepodneCitat: Venom - Veljača 02, 2011, 20:15:58 poslijepodneCitat: artal - Veljača 01, 2011, 23:36:08 poslijepodneApistogramme, ramovi, bolivijski ramovi...U svakom slučaju patuljasti ciklidi su moj izbor za biljni akvarij Preporucujem ti gore navedeno i ja također a najbolje od svega Apirstrogamme Cacatoudies Pa preporucujem apirstrogamme jer ih osobno imam i su mi ja ih nemam ali sam opasno dolazila u napast da ih uzmem dok sam nabavljala i cekala puffere prekrasni su...mozda jednog dana ali za sad imam i previse akvarija
ovi su lijepi Mesonauta festivus sam ih ima u raznim bojama di bi se to moglo nabavit jel ima u zg i dali ude u jatne ribe ili 1 par na 200ldali bi isli sa apistogramama, tetrama