Kolovoz 15, 2025, 21:54:28 poslijepodneNajnoviji Član: Kiki24

Autor Tema: problem sa ribicama  (Posjeta: 1120 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline zero-cool

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
problem sa ribicama
« u: Veljača 01, 2011, 21:39:46 poslijepodne »
prebacio sam guppy-je iz jednog akvarija u kojem su mi se omrijestili čistači u drugi veći akvarij, u kojem je bilje i par ribica, i sad one plivaju samo oko pumpe i grijača a u starom su stalno plivale i  slabije jedu. u čemu je problem, temperatura je oko 28 stupnjeva.
SISAK - DIY 140L

Offline Boti

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 53
Odg: problem sa ribicama
« Odgovori #1 u: Veljača 01, 2011, 22:47:08 poslijepodne »
I ja sam svoje jednom prilikom prebacio u veći akvarij, kratko vrijeme se drže na jednom mjestu ali onda se opuste i ima ih posvuda.U mom je akvariju voda stalno 26-27.Možda su zbunjene :roll:

Offline ceh

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 50
« Odgovori #2 u: Veljača 02, 2011, 07:32:01 prijepodne »
sters je problen  ili ti taj novi akvarij nije dobro zacikliran    smanji temperaturu na 26 to je normala
ja bi uliio   ffm   to obićno smiri ribice 
Please remember that the following comments are personal experiences and may or may not apply to your setup. Use them as guide to help better understand your fish,

Offline duba555

• Punopravni član
  • Spol: Ženski   Lokacija: vt
« Odgovori #3 u: Veljača 02, 2011, 09:35:26 prijepodne »
A kolika im je voda bila u starom akvariju? One su kao kao ljudi, dok se ne priviknu na novu sredinu malo su distancirane, pa tako one plivaju oko onoga sto su vec prije znale a nalazi se u novoj sredini, a to su grijac i filter. Kada stres prode od seljenja i one upoznaju nove susjede, problemi ce nestati.