Decko nije ni krocio nogom u hobi a odma ga krivo ucite, zar je tako tesko napisati dvije prosto prosirene recenice s punim nazivom vrste koju kao veliki strucnjaci njemu sugerirate!?
lijepo sam mu u prvom postu napisala afrička kućna.
po meni najbolja što se tiće apsolutno svega.
najjeftinija (200-tinjak kn), najmanja, neagresivna i poprilično jednostavna za držanje (što sam također napisala).
nije čak ni izbirljiva oko hrane kao što regiusi vole bit.
jednom početniku bi njihove plemenite guzice pojele puno živaca
da je dečec reko da mu se ne sviđa ili da bi ipak nešto malo veće prešla bih na kraljevskog pitona ali se dečko nije izjasnio.
moreliu (opčenito da ne duljim) mu nebih preporučila jer su em puno skuplje, ne kompliciranije za držanje od jedne afričke ili regiusa, duže, trebaju malo više prostora (što automatski povečava sveukupnu cifru) i ugl (kažem uglavnom) "nadrkanije"
a na koncu konca i jedno i drugo (ili bilo šta treće) naraste veće od jedne afričke ili regiusa
smatram tj. predpostavljam da je jednom početinku samo bitno da ima neku zmiju a kasnije će doć do niova da si može birat.
a di će proć jeftinije i s manje muke nego sa jednom afričkom...
p.s. fino što si uskočio pa se na vrijeme pozabavio prije nego što su se novčeki za cijelu abecedu morelia počeli zbrajat