eh da.. kako sam prije par mejseci rodjenjem drugog djeteta, kronicno ostao bez slobodnog vremena... planirao sam prijec na ciklidni tank jer su me crne alge ubile.. poslije nje prvi puta i CB... sve islo kvragu.. valisneria mi se rastopila.. echinodorus potjerao izadanak i osao kvragu.. ma...
uglavnom.. preuredjenjem sobe.. akvarij je dosao u bolji plan nego dosad.. pa sam ga morao sredit.. svasta porezao.. pobacao.. i poceo dodavat easy carbo.. (slava mu)... otad.. sve krenulo.. bilje ocajnicki treba sisanje.. sagitaria i crypte su poludele.. hygrophilla podivljala.. ludost...
a moji divovi...eh.. oni samo mirno plove...Bojim se da im je lagano guzva.. al sto cu.. ponudio sam azil nekolicini.. pa se sad malo stiskaju.. al nakon dugo vremena ima se sto od riba vidit u tanku...
dakle gibbiceps Darko ( cca 28 cm.. sirina glave jedno 5 cm sa predivnom ledjnom perajom...samo je sramezljiv)
plechostomus Predrag ( 23 cm.. zadnji dodatak tanku.. u azilu jer kolegi rastura tank)
2 pangasiusa ( cca 23cm.. azil iz piranarskog tanka)
5 skalara.. domicilna ekipa
1 botia machracanta Ružica..nije fotogenična.. tu i tamo je ugledam

.. tek ima oko 8cm.. a imam ju jedno 2-3 godine
aymoner.. starosjedioc.. iskreno.. neznam koliko star.. 6tu godinu u ovom tanku.. a bio jedno 2 godine u starom...
nekoliko ancistrusa..
Horabagrus brachysoma ( ima jedno 20 cm.. ali vise je skriven nego ga vidjam...cak se ponekad bojim da je krepao.. dok negdje ne ugledambrkove da vire.. najcesce stoji parkiran pod 90°u javanskoj paprati)
mislim da je to.. i ta sva ekipa se cuddla u 240l vode.. na 120x40x50cm..
filteri ( fluval 204 + marathon 500) se ciste svaka 3 tjedna najkasnije...
otkad su mi pojeli novouvedene corydorase.. vec neznam koliko dugo nema smrtnih slucajeva...

glupi odbljesak Ezela u staklu.. zena bi me utukla da sam ugasio...

Darko.. (kolega fotkao pa bila zelena fotka.. pa je malo editiran)

Predrag i aymonier

samo aymonier

Lokalna ekipa... cekaju veceru...