Pozdrav !
U zadnje vrijeme sam se više ufuro u morski svijet akvaristike (koji je usput rečeno predivan

) nedostajala mi je slatka voda u sobi.
Ma imam ja i jedan akvarij od 5,5,l sa betanom ali nije to to !
Pošto je Venom bio nabavio apistogramme odlučio sam ih i ja nabaviti. Iskreno nisma ih nikad prije vidio uživo, jedino na slikama, ali ovo što sam vidio na samim slikama me oduševilo. Malo sam čito po netu i shvatio da u to ustvari jedne jakoo zanimljive ribice.
Prije točno 2 tjedna sam napunio akvarij od 25l .
Crno-sivi šljunak od todora

, anubias nana na prokuhanom panju sa plaže, mala kripitica i u prednjem djelu sigataria (tako se nekako piše

) temperatura je ugodinih 26 celzijevih (jeli to malo tu mač?

)
Rasvjeta- štedna, od nekih 7-8w. Neam pojma iskreno.

Nemam nikakve hranjive podloge. Ne nisam bio ljen je poči kupiti, naprotiv imam je doma, ali primjetio sam da meni bilje raste ko ludo i bez hranjive podloge sa dobrim gnojenjem. Nadam se da će tako biti i sa ovim akvarijem!
Za sada nisam ovaj akvariju uopće gnojio s ničim ali imam profita doma pa će to biti ok.
Ovaj kamen je granit. Nešto sam pokupio sa sljemena kad sam bio ove praznike

. Napravio sam im malu špiljicu u kojoj najviše i borave, ali nekad izađu u romantični obilazak

.
Uglavnom jako zanimljive ribice.
-Zaboravio sam najvažnije !
Puno hvala noel-u koji mi je posla ribice iz Zagreba autobusom u Dubrovnik! Puno,puno,puno hvala! 
Sad sam stavio da se kuha onaj glineni lončić

kako se to uopće zove ? U njemu mi je stara držala kaktuse.
Ma uglavnom vidjet ćete na sljedećoj turi slika.
Jesam li se raspiso...uf...
E da! Imam pitanje!
Ove apistogramme su kupljene pod "Double red" ali meni baš ne sliče na njih ali nisam profić pa neznam. Ako netko od iskusnijih može dati odgovor bio bih zahvalan! 
Evo nešto slika
užasne kvalitete.