Imam doma akvarij dimenzija 100x40x40, s time da na njemu treba napravit dosta popravaka pa je pitanje dali mi se uopce isplati. Jednu duzu stranicu treba staviti novu, poljepiti ga iznova, pocistiti to sve. Recimo da cu sigurno 200-300 hrvatskih novaca imati troska.
E sad, gledam malo Tanganyku i ribe su mi odlicne, prije jedno godinu dana otprilike bio sam sa
Cvele-om (ovim putem ga pozdravljam) u kontaktu oko ribica jer sam tada nabavio taj akvarij i to je trebalo zazivit, ali uletile su druge stvari i to je palo u zaborav.
Uglavnom u igri su bili lelupiji, calvusi i leptosome, e mislim da bi sad to sigurno trebalo ici u razradu tj. u kupovinu svega potrebitoga i zicanje tu po forumu.
No da predemo na one bitne stvari:
1. Sta mislite da idem reparirati ovaj akvarij, ili da kupim neki gotov oko 200l (rio 180). Jer za ovaj moram sklapat i poklopac sto je jos jedan trosak.
2. Koje mi ciklide preporucujete za cca. 200l, volio bi da su neki neobicniji i zanimljivi, a opet lijepih bojica.
3. Sto mi je od opreme sve potrebno i ako moze odma neka jeftinija rjesenja.
4. Kako po redu ide nabava tih stvari za ciklide, recimo jel mogu staviti filter u akvarij sa pijeskom i kamenjem, a onda nakon cikliranja dodat unutra grijac i pumpu recimo (zbog ratsezanja troskova)?
5. Koliko se krecu cijene ribica koje ste predlozili?
Eto to je to za sad sto imam pitanja, pa nadam se da cete imat malo vremena za mene, zelio bi da to ispadne odlicno.