Srpanj 30, 2025, 19:24:17 poslijepodneNajnoviji Član: Kiki24

Autor Tema: Nova trgovina s ribicama u Osijeku  (Posjeta: 17158 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline pravda

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 48
Odg: Nova trgovina s ribicama u Osijeku
« Odgovori #25 u: Siječanj 29, 2011, 14:06:04 poslijepodne »
Bio danas u tom dućanu,kao što je rečeno čisti i uredni akvariji,nema krepalina,cijene ok,biljke počele pomalo futljaviti  :D i da, ima dosta terarijskog bilja,čak sam i ja to primjetio  :D :D :D,cijena bilja je ako sam dobro zapamtio 35kn košarica,a anubiasi su 65kn i ima ih poprilično velikih.Ribe su klasika i zapale su mi za oko pinki i plave crne udovice.

Ove slike su sa neta,samo sam ih skinuo da vidite na koje ribe sam mislio.

OT- bio sam i u dogiju imaju akciju na sak hranu i ako kupite sak za 9kn dobijete veliku kutiju sa listićima,isto ima nekih akcija za pseta.

Offline kreso10

• Trade Count: (+5)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Lokacija: Đakovo
« Odgovori #26 u: Siječanj 29, 2011, 14:43:11 poslijepodne »
Bio sam i ja, nije losa trgovinica iako sam ocekivao nesto vise. Klasicna ponuda ribica, nista extra. Jako mi se svidjaju rakovi koje imaju, steta sto ih ne mogu imati  :heartbr:  Rekao je da ce dobivati jos bilja, jer ni u PC ni u dogytradeu nisav vidio vise bilja i zdravijeg po jednog kosarici. Valjda nece propasti za 5mjeseci  :up:

Offline IggyOS

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 51
« Odgovori #27 u: Siječanj 29, 2011, 16:01:57 poslijepodne »
Bio sam i ja napokon. Za novootvorenu radnju ima dosta toga. Zanimljiva je ponuda Oscara i one ribe što s snjima, ne znam kak se zovu ali su zanimljive. Radnja je mala, ali tko zna, možda se i proširi ako mu krene. Mnogi se valjda sjećaju Igorove radnje u centru grada Tropic centar, u kojem smo često visili. I onda je imao odličnu ponudu riba i bilja. A ne znam jel ima koja radnja da nisu nikada imali mrtvu ribu. Ili neki akvarista kojem riba nije crkla. Ne moramo po jednoj ribi suditi.
I Love Animals... They’re Delicious

Offline nelica

• Punopravni član
  • **
  • Spol: Ženski   Dob: 37
« Odgovori #28 u: Siječanj 29, 2011, 16:38:30 poslijepodne »
Sjećam se Tropica, tak mi bilo žao što su zatvorili.... Nadam se da će ovaj puta uspjeti.

Pravda, te udovice su umjetno bojane, to je mučenje riba, a boja izblijedi kroz koji mjesec....Baš mi je žao čuti da nabavljaju takve ribe  :(

Ma Dogi rulez!!

Offline pravda

• Punopravni član
« Odgovori #29 u: Siječanj 29, 2011, 17:41:35 poslijepodne »
Ma Dogi rulez!!

Pa sad,hm hm mh da,eto u dogiju sam zadnji put dobio neuhranjene otiće,vrlo brzo krepali,dobio otvoreni EC i danas kupio dvije kutijice sak-a,jedna otvorena i fali u njoj,no bez obzira i dalje rado tamo kupujem  :up: ,u pet centru su uvijek neki nadrkani i preko ćurca te poslužuju  X-(

Offline nelica

• Punopravni član
  • **
« Odgovori #30 u: Siječanj 29, 2011, 18:20:09 poslijepodne »
Kad je to bilo otprilike? Izgleda da im je ta pošiljka riba bila užasna, i ja sam nedavno kupila jato razbora, od 12 komada ostale su mi sada 2...sve su uginule  :down:
Jeste skužili da se u pet centru situacija malo poboljšala...ne viđam više krepane ribe po akvarijima  :D
Morat ću otić ovu novu pogledat, iako nemam neka...zapravo nikakva očekivanja.

Offline pravda

• Punopravni član
« Odgovori #31 u: Siječanj 29, 2011, 19:25:01 poslijepodne »
Kad je to bilo otprilike? Izgleda da im je ta pošiljka riba bila užasna, i ja sam nedavno kupila jato razbora, od 12 komada ostale su mi sada 2...sve su uginule  :down:

Pa nekako oko božića.Danas sam ih opet tamo gledao i zgledali su bolje,ali se nisma usudio kupiti ih.

Offline nelica

• Punopravni član
  • **
« Odgovori #32 u: Veljača 01, 2011, 08:13:53 prijepodne »
Hej pa što se nisi javio kad si dolazio (za sagit.)  :ac2:
Znaš što, onda ću ispravit ovo ovak:
Ma Dogi rulez!!
Dario rulez!  :D
Čujem da samo ti i ja imamo extra posebne ribe  ;) Nije da se hvalim....dobro, hvalim se  :D Hvalim i Daria  :zagrljaj: Kako se drže tvoje zelene zebrice?
Da ne bude totalni off-topic - nisam još posjetila novu trgovinu (šta ću, kad imam Daria  :D )

Offline pravda

• Punopravni član
« Odgovori #33 u: Veljača 01, 2011, 16:03:32 poslijepodne »
Hej pa što se nisi javio kad si dolazio (za sagit.)  :ac2:

Dario rulez!  :D

Riješio sam sagitariu ranije,pa za sad nemam potrebe više,popunio sam sa tenelusom i to je to.Zelene zebrice su žive,te su na poslu i izgledaju dobro,a kad porastu još kod Daria uzmem i za doma koju.

Offline Karas

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 38
  • Udruga "FENIKS" Borovo
    • Udruga "FENIKS" Borovo
« Odgovori #34 u: Veljača 03, 2011, 22:37:26 poslijepodne »
Bio sam i ja u radnji. Za jednu novootvorenu radnju imam samo pohvale. Ima dosta riba i finog bilja. Nisam vidio nijednu mrtvu ribu, a buljio sam dva sata. Ima i par terarijskih tako da treba paziti. Cijene riba su po meni najpovoljnije u gradu. Mislim da su rasbore 8.5-9kn  :klap: :klap: :klap: Malo sam pričao s gazdom, ima mogućnosti za narudžbu svega što vas zanima, pa ću ja tamo možda naručiti neke ribice za more  :) Bio sam i u Maloj arci, gazda će da pravi još jedan morski, ovaj puta koraljni, onaj ostaje za ribe...
Ajd nek se nešto događa u Osijeku...
Upozorenje za Aqua-art: Klaustrofobični akvaristi ulaze na svoju odgovornost  :D :D :D
Karas Reef - morski akvarij

Offline bedemgrad

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 59
    • http://www.bedemgrad.hr
« Odgovori #35 u: Veljača 07, 2011, 22:04:46 poslijepodne »
Bio večeras a Aqua-artu. Izbor riba solidan (kaže da po naruđbi nabavlja sve), bilje veliko pakovanje u košaricama ali gladno, oprema slaba, hrana i kemija samo Nutrafin. I stvarni premali prostor! Ali bit će bolje kad malo uđe u posao. Po razgovoru sam skužio da je vlasnik, ima iskustva u akvaristici a koliko ima u poduzetništvu, budemo vidjeli. Cijene riba niže nego drugdje, cijene biljaka kao u Dogiju (jeftinije 25 a skuplje i 65 kn). Krepanih riba nisam vidio ali sam vidio nekoliko na rubu smrti: neuhranjene, bez boja, mirne leže na dnu. Ovo stanje riba pripisujem uvozniku, znamo pod kakvim su stresom ribe za vrijeme transporta.
Kad se malo uhoda u posao bit će bolje. Jedino se nadam da neće, tada kad se malo opari, podići cijene.
I još nešto. Ima problema pri prodaji na kartice. Dva puta mi je provlačio karticu i ona odbijena. Sva sreća da sam imao tih 280 kn u novčaniku (ja 10 a supruga 270 - znate kako je to kod nas oženjenih  ;) ) da ne moram tražiti bankomat po gradu. I ne prima Diners i Amex!
Nasice/Croatia
Glasujte za mene !!!!
Ne možete Vi od mene toliko puno tražiti koliko ja Vama mogu puno obećati !

Offline propadalo

• Novi član
  • *
  • Spol: Muški   Dob: 53
  • Živjeli čistaći!!!
« Odgovori #36 u: Veljača 12, 2011, 19:33:11 poslijepodne »
Nisam baš neki forumaš ali ova me rasprava potaknula da se registriram.
Poznajem Igora još iz Zoo-shopa i jako mi je drago da je ponovo otvorio radnju.Koliko mi je poznato Zoo-shop je zatvoren jer su naši gradski oci odlučili na tom mjestu sagraditi "poslovnu" zgradu.
Što se Igora tiće, da sam ga više slušao imao bi manje zajebancije sa algama,filtracijom,rasvjetom i sl. a što je naj važnije, prošao bi JEFTINIJE.
Riba i bilje su mu u odličonj formi i što je meni bitno sve je prilagođeno našoj vodi.Drugim riječima ne baca svaki dan šaku soli i hrpu lijekova pa da mi riba preživi dok ne dođem doma.Prije sedam dana sam kupio 3 Botie i 2 Ancistrusa ma riba je prva liga.
Obišao sam puno pet radnji (narućito onih specijaliziranih  za akvaristiku, što nema ni ZG a u EU je to pod normalno) po Europi i vjerujte mi što se tiće dizajna,polica onog grande akvarija (kojeg je sam napravio) ma radnja je za savku pohvalu  :klap: :klap: :klap: :klap:
Sviđa mi se ideja da se može naručiti riba po želji.
IGORE SVAKA ČAST, daj napravi web stranicu...

Offline morino

• Punopravni član
« Odgovori #37 u: Veljača 12, 2011, 19:41:41 poslijepodne »
Bio sam i ja u radnji. Za jednu novootvorenu radnju imam samo pohvale. Ima dosta riba i finog bilja. Nisam vidio nijednu mrtvu ribu, a buljio sam dva sata. Ima i par terarijskih tako da treba paziti. Cijene riba su po meni najpovoljnije u gradu. Mislim da su rasbore 8.5-9kn  :klap: :klap: :klap: Malo sam pričao s gazdom, ima mogućnosti za narudžbu svega što vas zanima, pa ću ja tamo možda naručiti neke ribice za more  :) Bio sam i u Maloj arci, gazda će da pravi još jedan morski, ovaj puta koraljni, onaj ostaje za ribe...
Ajd nek se nešto događa u Osijeku...
Upozorenje za Aqua-art: Klaustrofobični akvaristi ulaze na svoju odgovornost  :D :D :D

sve je to fino i ljepo ali ako u zg je more spalo na tanke grane po pitanju trgovina mogu si mislit kako je u  Osijeku.

Offline student

• Punopravni član
  • **
  • Spol: Muški   Dob: 41
« Odgovori #38 u: Veljača 13, 2011, 02:51:33 prijepodne »
Sto se tice Osijeka ,rekao bi koje more  :D
..postoji posebna vrsta ribica ,zovu ih corydorasi..

Offline deki00

• Punopravni član
  • **
  • Spol: Muški  
« Odgovori #39 u: Veljača 13, 2011, 13:59:09 poslijepodne »
Ma zajebano je raditi sa slatkovodnom akvaristikom a ne još sa morskom! Mislim, kao trgovac!
« Zadnja izmjena: Veljača 13, 2011, 14:10:49 poslijepodne od deki00 »

Offline astralis

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 44
« Odgovori #40 u: Veljača 13, 2011, 14:35:18 poslijepodne »
hvala grofe, na uvazavanju kritike, i ispravci postova, tj. njihovu uklanjanju...  :zagrljaj:
eruption of emotions

Offline a_anthony_77

• Punopravni član
  • **
  • Spol: Muški   Dob: 47
« Odgovori #41 u: Veljača 13, 2011, 14:51:28 poslijepodne »
Bio večeras a Aqua-artu. Izbor riba solidan (kaže da po naruđbi nabavlja sve), bilje veliko pakovanje u košaricama ali gladno, oprema slaba, hrana i kemija samo Nutrafin. I stvarni premali prostor! Ali bit će bolje kad malo uđe u posao. Po razgovoru sam skužio da je vlasnik, ima iskustva u akvaristici a koliko ima u poduzetništvu, budemo vidjeli. Cijene riba niže nego drugdje, cijene biljaka kao u Dogiju (jeftinije 25 a skuplje i 65 kn). Krepanih riba nisam vidio ali sam vidio nekoliko na rubu smrti: neuhranjene, bez boja, mirne leže na dnu. Ovo stanje riba pripisujem uvozniku, znamo pod kakvim su stresom ribe za vrijeme transporta.
Kad se malo uhoda u posao bit će bolje. Jedino se nadam da neće, tada kad se malo opari, podići cijene.
I još nešto. Ima problema pri prodaji na kartice. Dva puta mi je provlačio karticu i ona odbijena. Sva sreća da sam imao tih 280 kn u novčaniku (ja 10 a supruga 270 - znate kako je to kod nas oženjenih  ;) ) da ne moram tražiti bankomat po gradu. I ne prima Diners i Amex!

..."cijene kao u dogju"..hmmm pa meni on reče bilje od  35 pa nadalje... -?. a kartice niti u ludilu ....izgleda da svaka mušteria ima svoju cijenu... :(

Offline pravda

• Punopravni član
« Odgovori #42 u: Veljača 14, 2011, 16:21:43 poslijepodne »

..."cijene kao u dogju"..hmmm pa meni on reče bilje od  35 pa nadalje... -?. a kartice niti u ludilu ....izgleda da svaka mušteria ima svoju cijenu... :(

Meni je isto rekao 35 za bilje.

Offline Lewis

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 49
    • Lewis Design
« Odgovori #43 u: Veljača 15, 2011, 16:05:07 poslijepodne »
Bio sam sinoc (kupio nesto biljaka ) i cijene riba/biljaka su naznacene na akvarijima tako da nisam imao problema s time. Anubiasi (veliki) su 65kn a ostalo je bilo 35kn (s time da je kosarica stvarno natrpana-puna tako da bude i 3-4 sadnice u jednoj). Akvariji su uredni, i jako je lijepo sve slozeno. Sve u svmeu nemam nikakvih primjedbi :).

BTW prije mene su bili nekih dvoje ljudi na redu i uredno platili karticom pa je valjda i to sad rjeseno ?
LEWIS
http://www.lewis.tomsoft.hr
Skype - lewis3d , ICQ - 7128177

Offline bakterije

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 32
« Odgovori #44 u: Veljača 15, 2011, 18:02:30 poslijepodne »
Bio sam sinoc (kupio nesto biljaka ) i cijene riba/biljaka su naznacene na akvarijima tako da nisam imao problema s time. Anubiasi (veliki) su 65kn a ostalo je bilo 35kn (s time da je kosarica stvarno natrpana-puna tako da bude i 3-4 sadnice u jednoj). Akvariji su uredni, i jako je lijepo sve slozeno. Sve u svmeu nemam nikakvih primjedbi :).

BTW prije mene su bili nekih dvoje ljudi na redu i uredno platili karticom pa je valjda i to sad rjeseno ?
Ja sam platio sa karticom od erste banke, mislim da je visa electron. Napomenio je da neke kartice ne primaju ali neke primaju. sry na offtopicu.

Offline bakterije

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 32
« Odgovori #45 u: Ožujak 22, 2011, 13:48:30 poslijepodne »
Zna li netko jel ima i koliko kosta profito u navedenoj trgovini

Offline bedemgrad

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 59
    • http://www.bedemgrad.hr
« Odgovori #46 u: Ožujak 22, 2011, 14:12:07 poslijepodne »
Nema. Ima u Pet centru - 69,95
Nasice/Croatia
Glasujte za mene !!!!
Ne možete Vi od mene toliko puno tražiti koliko ja Vama mogu puno obećati !

Offline deklok

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Lokacija: Osijek
« Odgovori #47 u: Svibanj 27, 2011, 11:02:52 prijepodne »
Dali netko zna gdje je doticna trgovina se preselila jer je vise ne vidim u Hrv. Republike?

Offline profi23

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Lokacija: Osijek
    • Panonsko more 2
« Odgovori #48 u: Svibanj 27, 2011, 11:24:30 prijepodne »
koliko ja znam biće na početku Strossmayerove na broju 9, ali nije još otvorio

Offline pierre

• Trade Count: (+2)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 54
« Odgovori #49 u: Svibanj 27, 2011, 22:40:01 poslijepodne »
otvoreno prekjucer... prolazio, kaze gazda otvorio danas.