samo ti uzimaj te baby skutere, kad budes isel na servis onda se sjeti mojih rijeci
samo Yamaha, Honda, Gilera, pa onda Peugeot i sl. ove koje ti stavljas iz njuskala zadnje ne bih uzeo ni da mi ih daju. kum mi radi u servisu pa znam kaj govorim.
ima ih nekih da su ok al vecinom je to idi mi dođi mi
a kymco ne spominjes ?

(nisam cuo horror price o njima, a o peugeotu bi se dalooooo raspravljat)
ostatak teksta se odnosi na autora teme da ne bi bilo krivo shvacenih poruka
napravio sam 18000 km za 2,5 godine s kymco agility 50, u te 2 god zamjenita 2 remena, rolice, zarulja i nekoliko litara ulja

, 0 kvarova, nikad bilo kakvih problema
skuter je prodan nakon 2,5 god, sto zbog nagomilanih kilometara, sto zbog prelaska na vecu kubikazu, no za te novce on je mene odlicno sluzio, 4t 50cc potegnu do 65-70 km/h sto i nije tako lose s obzirom na potrosnju od 2.5 l/100 (iliti 25 kn po novim cijenama goriva

), nekoliko puta je napravio po ture od 200-300 km u danu bez ikakvih problema
piaggio zip - 4t skutercic - registrira se za voznju samo jedne osobe - mislim da nakon ovog dalje ne treba pisat
u biti 2t ili 4t ovisi sto ti zelis. ako ti je do zanimljivije, sportske voznje, a troskovi nisu pretjeranu bitni svakako pogledaj neki 50cc 2t
ako te pak zanima voznja od tocke A do tocke B uz minimalne troskove odrzavanja i goriva odluci se 4t 50cc (pod uvjetom da tamo gdje zivis nema previse
z osi, tj uzbrdica)
nemam nista protiv yamahe i ostatka, ali realno oni su sasvim druga cjenovna kategorija i kao takvi neusporedivi, za 5k kn mozes naci izganjane gillere, gladne benzina $$$$, sa puno skinutih km, padova i koje cega, u 4t 50cc kategoriju spadaju kinezi (baotian, sanli, explorer itd), piaggio zip i kymco agility (agility city je takodjer 4t 50cc no znacajno skuplji)
i da naravno 4t 50cc je neusporedivo slabiji od 125ica, no s druge strane mali troskovi goriva, nema potrebe za polaganjem dodatne kategorije - ne mozes imati i ovce i novce - ovisi sto zelis