Srpanj 20, 2025, 00:23:48 prijepodneNajnoviji Član: lfrketic

Autor Tema: Promjena setup-a?  (Posjeta: 1383 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline deklok

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Lokacija: Osijek
Promjena setup-a?
« u: Siječanj 17, 2011, 17:58:41 poslijepodne »
Pozdrav ljudi evo da i ja promjenim malo setup u akvariju zanima me kako da sada napravim raspored dali da ovaj microsorum maknem iz sredine i stavim panj ali gdje da onda stavim microsorum i u ovih dva kamena je mahovina pa dali da ih maknem ili sta... ????
mislio sam unutar rupe u panju stavit anubiase ili da provucem microsorum kroz tu rupu...?
molim hitne odgovore jer mi je stvarno potrebno!
« Zadnja izmjena: Siječanj 17, 2011, 18:06:11 poslijepodne od deklok »

Offline Venom

• Trade Count: (+4)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 28
  • Juwel Rio 180 !
Odg: Promjena setup-a?
« Odgovori #1 u: Siječanj 17, 2011, 18:06:42 poslijepodne »
deklok tvoja je odluka kako ces raditi postav  :up: sve ljepo smisli na kompu ili na nekom papiru i pokusaj uzivo to napraviti  :up: jer kad ti mi sve kazemo o i nije pretjerano zanimljivo a sto se tice ove rupe u panju u nju NE mozes saditi microrosum niti anubias bilo koji jer oni su biljke koji hranu uzimjau iz vode te sadnjom u podlogu propadaju tako da ih samo mozes privezati na kamen/drvo  :up: :up:

Offline deklok

• Punopravni član
« Odgovori #2 u: Siječanj 17, 2011, 18:10:38 poslijepodne »
deklok tvoja je odluka kako ces raditi postav  :up: sve ljepo smisli na kompu ili na nekom papiru i pokusaj uzivo to napraviti  :up: jer kad ti mi sve kazemo o i nije pretjerano zanimljivo a sto se tice ove rupe u panju u nju NE mozes saditi microrosum niti anubias bilo koji jer oni su biljke koji hranu uzimjau iz vode te sadnjom u podlogu propadaju tako da ih samo mozes privezati na kamen/drvo  :up: :up:

mislio sam zavezat anubias u tu rupu znaci nikako nebih stavljao u podlogu ili da microsorum koji mi je u sredini provucem kroz tu rupu a anubiase zavezem negdje za panj...?

Offline Venom

• Trade Count: (+4)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 28
  • Juwel Rio 180 !
« Odgovori #3 u: Siječanj 17, 2011, 18:23:29 poslijepodne »
Stavi na dno te rupe kamen na kojeg prije toga privezes microrosum (ili vise manjih kamencica) a jos bolje ovo s vise manjih jer ce onda microrosum pustit korjenje po i ispod kamena pa i po panju  :up: ja bi microrosum u rupu al jedino ak ces ovo s kamenom napravit a anubias na panj ali nesmijes direktno na svjetlo jer on sporo raste pa ti se uhvat alge i listovi budu onak  :dead:  :up:

Offline deklok

• Punopravni član
« Odgovori #4 u: Siječanj 17, 2011, 19:16:20 poslijepodne »
Evo kad se voda malo bude razbistrila postavit cu slike! mada microsorum nisam htjeo dirat tako da sam panj postavio iza njega jer je bas pustio korjenje....!