Srpanj 20, 2025, 04:07:10 prijepodneNajnoviji Član: lfrketic

Autor Tema: Nakon bebe /ponovna konsolidacija-))  (Posjeta: 3561 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Venom

• Trade Count: (+4)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 28
  • Juwel Rio 180 !
Odg: Nakon bebe /ponovna konsolidacija-))
« Odgovori #25 u: Siječanj 26, 2011, 16:56:06 poslijepodne »
stavicu tapetu..hygrophilu rezem i stalno ubadam dole..ali je neuredna..ne znam kako da napravim od nje grm :punch:..a panj..pa imam dva a jedan je pravo veliki..tuzan sma zbog aq.. :dead:
Grupiraj bilje kako ti i kazu jer ovako je malo neuredno  :D a ovo s polyspermom to i mene zanima kako da napravim grm neki ljepi akvarij mi je 60x30x30 a kad naraste do vrha ide prema sredini  -?
Necu ti puno offtopic al ribice su ti ljepe a bilje stvarno trebas malo poslozit  :up:

Offline amchudin

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 45
« Odgovori #26 u: Siječanj 27, 2011, 09:17:23 prijepodne »
a valjda ce neko od iskusnijih još reći kako da to uradim...

Offline majstor76

• Član redakcije
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Lokacija: Kutina
« Odgovori #27 u: Siječanj 27, 2011, 16:23:03 poslijepodne »
Nisam scaper pa ti ne mogu gdje koju da biljku premjestis, jedino mi se cini da je hygophila prevelika za taj akvarij, nekak smanjuje cijeli akvarij.
Imas puno te (vrlo vidljive) opreme u akvariju. Ja bih prodao to sve i isao na neki externi filter koji bi mi zamjenio sadasnji filter i powerhead (nemam pojma sto je ono u sredini).
I nemoj proganjat svaku molekulu alge, tri tocke na staklu nije ni vrijedno spomena, moras naucit bit malo flexibilniji jer akvaristika bi trebala opustat

Offline sarita

• Punopravni član
  • Spol: Ženski   Dob: 49
« Odgovori #28 u: Siječanj 28, 2011, 10:21:16 prijepodne »
Ovak, na prvu nije uopće loše. Samo sam stekla dojam da ti se jako žuri. Polako, doći će sve na svoje ako dodaješ makro i mikroelemente, co2, izmjenjuješ redovito vodu... Obzirom da su slike poprilično mutne ja te alge baš ni ne primjećujem, ali mogu naslutiti da su ti biljke relativno zdrave.
Vjerujem da si dosta postava drugih akvarista pregledao pa ako sam nemaš neke ideje, probaj malo iskopirati.
I velim, treba vremena. Ja se sa svojim natežem godinu dana i nije još došao do onog što želim. Ali ne zamaram se... to treba biti gušt, a ne opterećenje. Ono što nije sjajno ni ne gledam, gledam ribe. :D

Offline amchudin

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 45
« Odgovori #29 u: Siječanj 28, 2011, 11:01:05 prijepodne »
Ovak, na prvu nije uopće loše. Samo sam stekla dojam da ti se jako žuri. Polako, doći će sve na svoje ako dodaješ makro i mikroelemente, co2, izmjenjuješ redovito vodu... Obzirom da su slike poprilično mutne ja te alge baš ni ne primjećujem, ali mogu naslutiti da su ti biljke relativno zdrave.
Vjerujem da si dosta postava drugih akvarista pregledao pa ako sam nemaš neke ideje, probaj malo iskopirati.
I velim, treba vremena. Ja se sa svojim natežem godinu dana i nije još došao do onog što želim. Ali ne zamaram se... to treba biti gušt, a ne opterećenje. Ono što nije sjajno ni ne gledam, gledam ribe. :D

Pokusavam da nekako izgleda to sve pedantno..ali mi nekako ne uspjeva..ne zurim nigdje..i sve izmjenjujem kako i treba, barem ja to mislim :nerd:

Offline sarita

• Punopravni član
  • Spol: Ženski   Dob: 49
« Odgovori #30 u: Siječanj 28, 2011, 11:07:23 prijepodne »
Treba malo porasti bilje pa će biti puno drugačije. Ne ide to na brzinu.
Velik je ovaj forum, ne da se ljudima stalno odgovarati jedno te isto, zato ne plači za komentarima.  ;)
Zato sam mislila da ti se žuri.