0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
i obilje žabica )
Prekrasno je, daj više slikica Mogao bi zasaditi koju vodenu biljku al i ovako je stvarno prelijepo...
Citat: tomstrr - Siječanj 12, 2011, 16:10:40 poslijepodne i obilje žabica )žabe nekad davno uspavljivao me kreket žaba iz obližnje bare. bare nema više, samo kuće. ako bih izgradio ribnjak jel problem imati žabe?btw jako mi se sviđa, jedino su mi rubovi preuredni. da posadiš i nešto plavo?
Citat: darx - Siječanj 12, 2011, 16:38:08 poslijepodnePrekrasno je, daj više slikica Mogao bi zasaditi koju vodenu biljku al i ovako je stvarno prelijepo...ima unutra lokvanj i rogoz... te slikice sam našel na kompu, nemam druge... dok se na proljeće opet razraste onda okačim nove slike...
Super je jezerce premda se ne vidi bas puno a okolo je samo preveliki broj riba na 200Lit 30 riba U 200l bi otprlike mogao drzati 7 obicnih zlatica (ne koi-a i slicno) to ti je moja preporuka jer stvarn previse ribica
jako lijepo samo što je okolno uređenje gotovo "pojelo" jezerce pa se ne vidi.... imaš planova za širenje... vidim da mjesta ima