0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
ja ih imam od 1 dan pa na dalje sve do 1-2 godine u jednom 120litrašu
Ja ih nemam puno, ali imam jednu posebnu:Valjda je takva od rođenja, takva je došla kod mene. Ima tijelo deformirano u obliku slova V.Ispočetka mi je stvarno čudno izgledala, ali sam se naviknuo. Pretpostavljam da joj je zbog toga teško plivati, pa dane provodi "sjedeći" na listu. Nađe si jedan list u akvariju i tamo stalno sjedi. Ono što je fora je da sjedi uvijek na istom listu. Ako maknem biljku, onda si nađe novi i opet stalno sjedi na istom Ali to ju ne sprječava da uvijek bude prva kad se dijeli jelo. Upravo zato mi ju je problem uslikati kako sjedi na listu, dok ja "nanišanim", ona je već naprijed na staklu, misli da će biti nešto za jesti . Evo je u pokretu:
ja imam nekih cca 300kom. u dva mala 60l i jednom velikom akvariju 350l
također, kad dajem gupače onda samo zagrabim sa onom največom mrežicom i kaj ulovim....neznam kolko ih imam, u 60l nemrem izbrojat, u 20l imam oko 30 malih na "testu" za jedno gnojivo i co2 za sad su svi živi već 3 tjedna
Citat: baica_s - Veljača 13, 2011, 15:08:23 poslijepodneja imam nekih cca 300kom. u dva mala 60l i jednom velikom akvariju 350lti to uzgajas i prodajes ili?