ibanez i hento, definitivno se slažem sa obojicom!

A i moram stati u obranu ibaneza.
Za njega se ipak ne može reći da je teoretičar, obzirom na njegovo iskustvo!
Za mene može slobodno, i to da sam loš teoretičar.

Sve je stvar iskustva!
Kao akvarist dugo godina jedino što sam imao - pokušaje i promašaje te time stečena iskustva.
Do pojave akvarij neta snalazio sam se za sve potrebno kako sam znao i umio.
No zadnjih godina, kroz upoznavanje svih vas i druženje sa vama puno toga mi je i jasnije i jednostavnije!
E da sam imao priliku prije puno godina upoznati u živo ibaneza, radi znanja o slaganju diy gnojiva i još kakvog od vas koji je maher za aquascaping do sada kroz druženje s vama bio bih na konju! (tip sam čovjeka koji uči što vidi i uradi tako, knjige i čitanje - na taj mi način ne ide)
Ovako, trenutno kakav sam, polupismen akvaristički, morati ćete me trpiti povremeno po forumu glede polu ili nekompetentnih savjeta (iako dobronamjerno napisanih!).

p.s.
upravo zbog moje dobronamjernosti na forumu, mogli biste me i educirati malo, kad vidite da griješim u savjetima. Smatram da greška nije zločin ali i da propuštena pomoć i savjet iskusnijeg jest propust. Hento, Ruki, Neve i Ibanez, pozdravljam vas sada i prestajem oftopicariti, da biste mogli u miru Baci pomoći na vrlo stručan i konkretan način!
p.s.
a gdje je on? još nije stavio konkretnije podatke koje ste bili tražili? Vjerujem da ste ga barem kontaktirali na pp!