Eto ja imam u 100 litara 5kom Cynotilaphia M'bamba uvino reef.
Jel to neka nova "vrsta"? ni google još je ne pronadje

A sad malo ozbilnije; čitam ja nove poruke i sva pitanja se ponavljaju iz dana u dan i o tim pitanjima više se puta pisalo i pisalo, no kako god ili se nije dovoljno ili se ne pretraži detalnije taj podforum.
Neko je napisao "idi na ciklidi.com" jel to odgovor na pitanje?
Eto ovako ču napisati, moje lično gledište: ja sam lično puno slobodnog vremena uložio u taj forum, kako bih tu bili stvarno pronadjene dobre i kvalitetne informacije i kako bih bilo akvaristima koje se počnu baviti ciklidima puno lakše.Mada vidim da to ništa puno ne vrijedi jer ima na ciklidima com sve napisano, pa bih ovim putem zamolio administratore, da ko želi pitati o ciklidima, da se ga odmah preusmjeri na taj sajt.
Kako god da je , mislio sam da smo prošli početniške greške i bolove ali naslovi tema su me uvjerili , da su zlatne godine ciklidistike za neko vrijeme nestali te da se vračaju nazad stara vremena, barem u ciklidistiki,
I još jedan savjet, nemojte uopšte pitati "mogu ciklidi u 100l ili još manje".. mogu oni i u teglu u krastavce, ipak to su trdožive ribe i neki od njih izmrestjit če se vama i u plastičkoj kesi...da to su ciklidi.