Ma ta žena je poznata u zg krugovima kao žena koja skuplja i potom udomljava mačke. Iskreno nisu joj sve na broju, svjedočila sam nekoliko njenih ispada. Ali uredno se pojavljuje na sastancima mreže udruga sa svojim nebuloznim idejama. Mislim svaka joj čast na spašavanju mačaka ali previše je zabrijala na to.
Vrba to je starija žena koja se ne služi kompjuterom pa nemaš joj se gdje preko neta obratiti, jedino ti mogu saznati broj telefona.
Uglavnom crna lista je popis ljudi koji kruži među ljudima koji se aktivno bave udomljavanjem životinja, znači upozorava kome ne dati životinju. Ima koristi od nje, samo kad su na njoj zaista ljudi kojima se ne treba dati životinja. Nije javna (tehnički je kao nekakav interni popis) i zaista na njoj ima poznatih zlostavljača, ali i nekih koji su tamo nezaluženo, jer je neka baba tako procijenila. Mislim da bi i ja odletila na listu da vide kako ovdje o njoj pišem

Nije nešto posebno da bi se s njom trebalo zamarati ali ide na živce kad vidim da upozoravaju na ljude sa zmijama jer po njima svi mi hranimo s mačićima (štenci su manje spominjani) i ne možeš im objasniti. Pokušala, posvađala se i na kraju se počela smijati jer vjerujte s ludim babama se ne može drugačije.
Nažalost zbog ludih baba svi koji pokušavaju pomoći napuštenim životinjama ispadamo ludi.
Gwyneeth nažalost ni tamo ne piše nikakav drugi podatak, osim mjesta. Izgleda da nitko ne zna točno o kome se radi pa mi je to zvučalo kao babska priča, sad više ne znam ni sama.