Pokušaj da napravim neku sliku, a da bude uzvisina na dnu akvarija. Mislim da sam uspjela tako nešto složiti, ali mi s vremenom lagano curi pijesak,
U svakom slučaju, sutra slijedi nabavka nekog bilja, ako stignem do dučana. Moja velika boljka što oduvijek imam velike akvarije, kada dođem u dučan niti ne gledam malo bilje jer sam navikla kupovati samo veliko. I onda krenem sada u projekt slganja par manjih, a nemam ih sa čime složiti...

Što sam mogla sam složila. To je u stvari slagano za kozice koje su stigle iz slovenije, jer ih se nisam usudila staviti sa discusima. Iako sada vidim da ovih u velikom akvariju ima sve više i više, ribe ih ne fermaju 5%.
Uglavnom, ispod pijeska u brdašcima je zemlja za cvijeće, a u ovom nižem dijelu je samo pijesak. Tu nisam planirala ništa staviti. Ovaj veliki anubias mora van, ali još nisam odlučila gdje da ga stavim pa popunjava rupu u granama svojim korijenjem.
Akvarij je oko 50 litara, samo su mu mjere neobične.
Akvarijsku vodu filtriraju dva hang-on filtera. Na filtere sam natiskala spužvu, pa baš ne izgleda nešto, ali tako mora biti.?! Bar mislim.

U akvariju su RC obične, pa onda 3 kom K4 i 4 kom K2, jedna je zalutala zelena, nešto gupija i nekoliko zebrica na privremenom boravku.