Evo,završio stari godišnji,na moru sam bio dva puta u ribolovu sa obale (otok Prvić) i rezultati su sljedeći:
Konstantno zapinjanje i gubljenje olova zbog paralelno sa obalom postavljenih podvodnih hridi duž većine otoka.Lovio sam na dnu,čekajući orade a dočekao sam nekoliko fratara,kanjaca,knjazeva,jednog malog špara,malog pauka,dva manja ugora i na moje totalno oduševljenje jednu sasvim slučajno zakvačenu hobotnicu od nekih cca pola kile.
Fotke nažalost nemam a sve ribe,uključujući i hobotnicu su naravno puštene....
Sve u svemu bilo je zabavno, s obzirom da sam lovio samo jednim "piece of shit" štapom i osrednjom rolom,a ribolov je bio dio odlaska na plažu + jedno ostajanje do 22 h...Po mom mišljenju udice broj 4 koje sam koristio su debelo premale jer ju čak i knez koji ima najmanja usta od navedenih riba,bez problema strpa cijelu u usta tako da je alat za vađenje udica obvezan dio pribora,pogotovo kod ugora i sličnih beštija...
Za drugi put ću ponijeti i koju varalicu i waser-kuglu jer u sumrak počinje ganjanje sitnih riba,vjerojatno od strane skuša ili šaruna,a i roneći sam opazio nekoliko iglica,što manjih što većih, uz sam rub površine...