bas sam mislio otvorit temu kad sam malo razmislio i dosao do zakljucka: ta debela je pametna. naime oni u pet centru ionako ne prodaju prave akvarijske biljke vec terarijske koje ce strunut nakon nekog vremena, metnula je crveni pijesak jer je ziher bio na akciji jer tko to uopce kupuje???
one meduze su valjda da....ne znam...akvarij bude fensi...stvarno ne znam, nisam ocito modno osvijesten... a ribice bucnes sto prije u pipovacu kako bi se jadne dobile od lose vode u kojoj su ble prije, sigurno su prije snimanja izvadili dve-tri krepale ribice...
a mostice i ostalo je metnula kako bi joj se uklapalo u stan koji je u gradu a ne na selu...
voda ide do poklopca jer nije njena pa ide po principu daj sto das-daj sve kaj mogu ponijet...
i za kraj ona predivna crna pozadina kako bi se zlatice osijecale presretno jer znaju da im se priblizavaju crni dani, i to brzo...
sam me cudi kak nisu stresli cijelu bocicu htane i parsto ljekova....hmm to bu valjda drugi put...
nadam se da joj nisam nanjeo toliko stete svojim komentarima kao ona tim jadnim zlaticama...