Hmm...

Vidim na ovom forumu sami ljubitelji sapunica, sjednice hrvatskog sabora, Dobro jutro hrvatska i ostaliog izuzetno atraktivnog domaćeg TV sadržaja

Ponudiš "ljubiteljima životinja" emisiju o istim, a oni je popljuju...Tipično za naš izopačen narod.
Samo ću napomenut da sam do sada pogledao svega nekoliko priloga spomenute emisije tako da ne želim nešto previše pametovat, ali moram priznat kako je meni vrlo drago što se pojavila jer je to jedina emisija koja će redovito u svome sadržaju nudit i egzotiku.Također moram spomenut da je konstruirana u veselom tonu upravo zato jer je prvenstveno namjenjena djeci i mladeži što je vidim mnoge zbunilo
Vjerujem da mnogi od vas znaju na kojem je teraristika nivou kod nas i mogu vam reči iz osobnog iskustva da ovakvi prilozi imaju itekakvog utjecaja na promociju samog hobija, što je meni prilikom snimanja bio glavni motiv da progutam knedlu i prikažem ono što volim.To je vrlo učinkovit način da ljudi i djeca vide kako i u HR ima budala koji vole hladnokrvne životinje, te kako ih se relativno lako može nabavit i brinuti se o njima što je mnogima nepoznanica.
Počeli ste pričat o Borisu, psima, ribama i ako niste primjetili otišli ste u teški Off.
Ova je tema u kojoj je stavljen naglasak na moj prilog sa zmijama, i ne samo da niste rekli ono, loš je ili ne daj bože dobar, nego se niste niti osvrnuli na njega.
Nije da sam se rasplakao zbog toga, jer ionako mi nije bitno kaj veli određena ekipa sa akvarij.net, nego eto morao sam spomenut.
Zmije u prilogu...pfff ma ebeš to, zmije se vide svaki dan na telki, bolje gledat reprizu Večere za 5

Dalje nebum niš pisao jer ću samo zasrat, a tek su mi skinuli ban

Pusa svima

Vanja