Kolovoz 23, 2025, 01:42:13 prijepodneNajnoviji Član: MMela

Autor Tema: prvo pa muško  (Posjeta: 3500 vremena)

0 Članova i 4 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline gstaraz

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 53
  • Pelcer po pelcer...
    • altbierbude
Odg: prvo pa muško
« Odgovori #25 u: Veljača 04, 2011, 16:04:27 poslijepodne »
...a hranjiva podloga ispod šljunka ? ... nemoj samo reči da ispod nisi ništa stavila  :embarrassed:

Offline beljonja

• Novi član
  • *
  • Spol: Ženski   Dob: 36
  • :P
« Odgovori #26 u: Veljača 04, 2011, 16:33:13 poslijepodne »
Jesi ga mozda oprala pod vodom da maknes prljavistinu sa njega
Kakvom si ga vodom oprala,iz pipe ili akvarija,i ako je iz pipe koja je temperatura vode bila?

odvojila vode i oprala u vodi iz akvarija
Ma ne brini, riba više-manje  X-(  sve to spada u Školu koju smo skoro svi prošli  ;)

Možeš ti i ciklirati sa ribama  ;) ali definitivno ne sa samo jednom travčicom u akvariju... kao što sam ti rekao, trk po još bilja i nakrcaj taj tank.
...a ako koja riba rikne, ni slučajno ne koristi ljekove, nego ribu van i amen  :a026:

---i ne peri ili ispiri više ništa slijedečih 2-3 mjeseca ... više štete nego koristi.

hvala na ohrabrenju  :zagrljaj:

...a hranjiva podloga ispod šljunka ? ... nemoj samo reči da ispod nisi ništa stavila  :embarrassed:

podlogu sam stavila, al se nemogu sad sitit koju bacila sam ambalažu, bila je u nekakvoj kantici ali je nisam stavila odmah  :-[ nego tek kad sam prala šljunak onda sam je uvalila prije vračanja šljunka
Suva krpa na dnu mora :P

Offline gstaraz

• Punopravni član
  • Pelcer po pelcer...
    • altbierbude
« Odgovori #27 u: Veljača 04, 2011, 16:47:01 poslijepodne »
podlogu sam stavila, al se nemogu sad sitit koju bacila sam ambalažu, bila je u nekakvoj kantici ali je nisam stavila odmah  :-[ nego tek kad sam prala šljunak onda sam je uvalila prije vračanja šljunka

Nema veze koja je, bitno da si nešto stavila  :up:  ...pomislio sam, neče valjda opet sve morat raskopavati  :buhu:

Cheers!

Offline hologram

• Punopravni član
  • Spol: Ženski   Dob: 47
  • samo za hitne slučajeve 0997022021
« Odgovori #28 u: Veljača 04, 2011, 22:55:06 poslijepodne »
tii, smiri strasti i daj ženi koju riječ podrške i utjehe...ma bit će sve ok , s vremenom će se sve stabilizirati a riblji gubitci su dio akvarističke svakodnevice pogotovou početnoj fazi akvarija i novog akvariste, samo hrabro naprijed!!!
:AkTer:

Offline beljonja

• Novi član
  • *
  • Spol: Ženski   Dob: 36
  • :P
« Odgovori #29 u: Veljača 05, 2011, 10:56:46 prijepodne »
tii, smiri strasti i daj ženi koju riječ podrške i utjehe...ma bit će sve ok , s vremenom će se sve stabilizirati a riblji gubitci su dio akvarističke svakodnevice pogotovou početnoj fazi akvarija i novog akvariste, samo hrabro naprijed!!!

:zagrljaj:
Suva krpa na dnu mora :P

Offline zazinac

• Trade Count: (+1)
  • Punopravni član
  • **
  • Ribnjak
« Odgovori #30 u: Veljača 05, 2011, 11:00:13 prijepodne »
Evo mene već sam u prvim koracima napravila ogromnu gešku...
Složila sam sve lipo fino i nakon tjedan dana voda mi je još uvijek mutna.
Skontala sam da je to zato što nisam oprala šljunak kad sam ga stavljala pa je sad vod puna tih malih čestica.
E sad treba mi savjet, kako ga što jednostavnije i brže odstraniti, oprala sam jučer spužvicu od filtera (totalno je smeđa bila)
razmišlja sam čak da pošto je tek tjedan dana prošlo da izvadim sve vani i krenem od nule, naravno i da operem šljunak.

Slažem se sa ekipom,rekli bi Janezi,ŠE ENKRAT !!

Offline div

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 49
  • wave 250 l biljni
« Odgovori #31 u: Veljača 26, 2011, 15:47:51 poslijepodne »
Mislim daje najbolje ispočetka sve .

Offline Flamingos

• Punopravni član
  • **
  • Spol: Muški   Dob: 37
  • strpljen-spasen
« Odgovori #32 u: Veljača 26, 2011, 18:09:12 poslijepodne »
Napali kao pirane na plijen....  :P Cura je trazila odgovore, pomogli ste koliko ste mogli i to je to... Zamislite koliko ima onih koji nikada nisu ni pokusali nauciti nesto o akvaristici ali su zato natrpali pun akvarij ribica jer im to "lijepo izgleda" ili "sin-kcer mi je trazio/la" i slicno...

Evo jedan lijep primjer kako NE treba drzati ribice, a ja sam misljenja da se najbolji uci na sopstvenim greskama, normalno ako ti je u cilju nesto nauciti...

Uploaded with ImageShack.us

Odgovor na pitanje zasto drzi toliko ribica u akvariju bio je:" Ne zelim se mijesati u njihove rodbinske odnose, neka se mnoze, ja ih samo hranim i cistim, nisam ubica, kako koja ostari i odapne ja je samo izvadim iz akvarija i to je to..."
Fotku sam "ukrao" sa jedne drustvene mreze jer me ono... BAS DOJMILA....  :-X

P.S. Nadam se da ne krsim neka pravila ovom fotkom, a ako ipak krsim, slobodno me posaljite u cosak...  :nerd:
Tako blizu a tako daleko...