0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Mogao bi biti ps.elongatus "ornatus"..
zvuči mi pomalo glupo da su miješanci pošto su ribe kupljene u trgovini od ljudi koji su profiči! ali sve je moguče. možda je najbolje da pitamo njih? još ču ja danas slikati pa čemo onda vidjet.
2 kikoporto Zoran je kao profiče nazvao gazdu i gazdaricu Aqua terre jer je kod njih u trgovini kupio ribice....
na sve ovo hahahhahahaahahahahahahahahahahhahahahhahahahhahahahhahaahhaahhahahhahahahahhaahahaj samo lagano
Citat: glavoč - Siječanj 06, 2011, 02:17:22 prijepodnena sve ovo hahahhahahaahahahahahahahahahahhahahahhahahahhahahahhahaahhaahhahahhahahahahhaahahaj samo lagano glavoč neznam na koga se ovaj tvoj komentar odnosi, ja nisam na tebe mislio u ovom svom postu nego na ovu dvojicu što neznaju koje ribe drže tako ako si se našo uvrijeđen
Citat: hrc_mm - Siječanj 05, 2011, 15:48:39 poslijepodne2 kikoporto Zoran je kao profiče nazvao gazdu i gazdaricu Aqua terre jer je kod njih u trgovini kupio ribice....nisam znao da su tamo kupljeni a i zašto bi i oni bili profesionalci i oni su samo trgovci, možda u izradi aq jesu ali u znanju što se tiče riba to bi mi netko iskusniji od vas dvojice trebo potvrditi
Zadnje slike - labidochromis HONGI 100 %
Citat: ChichazZ - Siječanj 07, 2011, 13:13:41 poslijepodneZadnje slike - labidochromis HONGI 100 % Na osnovi čega to tvrdiš? U ovo vrijeme teško je reči sa sigurnošču šta je , ipak sa razvojem ciklidistike uveze se puno jeftinih No name cilklida, ipak tu vlada zakon ponude i potražnje.Neču sad pisati o istoriji ciklidistike iako bi to bilo korisno čtivo za novokomponovane ciklidaše, jer smo to razmotrili nebroj puta.To što je na sliki, ne poslednoj , definitivno nije nit jedna poznata vrsta, ako nisam u pravu, molim sve koji tako misle , da me uvjere, pa ču sam sebe još detalnije podučiti i možda nešto novo i naučiti.