hvala na komentarima

ovaj echinodorus sam uzeo za probu pošto ni frida nije znala kak čudo raste i kak izgleda kad se razraste (još se nije, pa ni sam ne znam kaj je to za biljku

), u košarici je bio sitnolistan u grmićima neš slično blyxi, ali se u tanku ne pokazuje da išo u tom smjeru

..širi se izdancima..
hm, mi predtsavlja problem kod šišanje, ne znam il ne mogu ga oblikovat baš najsjajnije, uvijek i nekaj poslije strši, il raste neravnomjerno (ko će ga znat

)...sve u svemu raste mahnito, oko 4 cm u tjedan dana i perla poprilično što mi predstalvja zadovoljsvo

..komentar za održavanje cijelog tanka, prije sam mislio da je odražvanje malog tanka (sa kemijom) uvelike jednostavnije nego sa velikim, ali bogami nije točno, i najmanja greška se plaća sa algama u roku 6-7 dana, tako sam jednom digao dozu csm+b na 1 ppm tjedno i spušio smeđu bradatu algu na microsorumu,i eto nakopn 3 tjedna kak sam vratio na 0,5 ppm-a se povukla..
znači, po oneome kaj sam zakljuljučio za početnike je svakako veći tank (ako žele stavljat kemiju i buildat ga), jer je sistem sa većim volumenom vode jednostavniji i imaš više vremena za reagirat i popravljat stvari, dok to ovdje nije slučaj..
konačni ishod kak očekujem od ovog tanka, kraj za nekih 3 tjedna, da se echinodorus zgusne,a da hm pokušam oblikovat u cijelinu od napred prema iza