Srpanj 27, 2025, 14:26:59 poslijepodneNajnoviji Član: Kiki24

Autor Tema: HM kao tepih?  (Posjeta: 691 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Kwan

• Trade Count: (+1)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 39
HM kao tepih?
« u: Prosinac 27, 2010, 19:25:54 poslijepodne »
zanima me jeli netko pokusao raditi tepih sa ovom biljkom?

naime ja sam kupio dvije kosarice prije mjesec i pol mozda i vise dana, i iako mi je receno da je glossa, sad sam sigura da je HM, jel sam nesto hm-a uzeo od jednog kolege sa foruma i identicne su
uglavnom kako sam ja to lijepo popikao i zatrpao podlogom i  bio uvjeren da je to glossa, nisam sisao nista, samo pustio nek se siri i raste, i sad je to sve ispalo jako neuredno,buduci da je vodoravno pikana i zatrpavana slicno je i rasla i ispreplitala se, a nesmijem ni spominjat da mi je zelena koncasta uzela maha nad pojedinim dijelovima.

mislio sam sve pocupat van, ocistit od koncaste sto se ocistit da, i ponovo sve nanovo popikat,ovaj puta uspravno te kad se primi posisat na centimetar dva,da bude podjednaka prednjom duzinom akvarija te je tako i odrzavati na visini 4-5 cm kao zivicu cap cap :)

dali je izvedivo?i ima li smisla?kojom gustocom pikati buduci da sisanjem postaje grmolika?

Offline Karlo

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 47
Odg: HM kao tepih?
« Odgovori #1 u: Prosinac 27, 2010, 21:07:43 poslijepodne »
nema smisla raditi tepih od micranthemoidesa, to je visoka biljka. istina da radi prekrasne grmove ali ne po podlozi