Hahahaa!!!!!
Što ga duže imam ponosim se sa njime sve više.. ali nebiste vjerovali imam još jedan stariji od jedno 80 litara! Cijeli je u željeznome okviru i staklo nije ljepljeno sa silikonom već sa nekakvim kitom.negdje sam pročitao da su se davno prije tako izrađivali akvariji.isto sam ga dobio i ispočetka je bio okej ali je nakon par godina počao da curi pa sam imao problema ,mora sam izvoditi kerefeke i to zakrpati a bio je pun riba ko konzerva. Taj valjda ima sto godina!
Ovaj sa slike nešto mlađi,je zamišljen kao mjesto gdje ću na miru othraniti svoje bebe fire redove,koji su se omrijestili prije dva mjeseca i mislim da im je ta litraža više nego dobra da porastu do zrele dobi i spolno sazriju.Tada apistograme pokazuju koliko su teritorijalne ribe i lako bi moglo doći do fajtova.za sada od riba neželim ubacivati ništa,možda jedino stavim kojega ancitrusa.
Što se bilja tiče bitno je da raste za sada ,vršim česte izmjene vode i sve funkcionira kako treba.
Molim nekoga da mi kaže kako se zova ova biljka u prvom planu,jedna do druge?!
Možda kolega Zeki zna kako se zove biljka? Hvala inžinjeru što si mi posudio roditelje ovih malaca!!!!!!