Danas se ovo:
https://www.akvarij.net/forum/index.php?topic=50539.0pretvorilo u ovo:

Novi setup u starom akvariju. Za ovo je zaslužna moja

. Naime ciklidi su kod mene trebali biti tamo negdje do proljeća ili ljeta. Takav je bio plan. Pričao sam joj o svojim planovima kako planiram zazeleniti to sa puno biljaka i ubaciti živorotke pa nek uživaju. E a ona mi potajno kupila zelenila za Božić. I to ne malo. I to ne jednostavno. I to sve skupa stiglo i prije nego što je planirala. Onda da lijepo zdravo bilje ne propadne, morala je ići brza intervencija.
Da vam kažem, ovo mi je oku puno ugodnije od onoga prije. Nakon cjelodnevne žurbe i strke nekako je ugodnije vidjeti ove ribice kako plivaju okolo idilično, nego one male vragove kako se mlate

Iako su mi nigrići stvarno prirasli srcu jer su se u zadnje vrijeme poprilično sprijateljili sa mnom. Više uopće nije bilo straha i možda su čak bili i malo "prepitomi", naravno ne i prema drugim ribama

Popis biljaka:
Hydrocotyle Leucocephola
Mayaca Fluviatilis
Egeria Densa
Ludwigia Palustris Green
Limnophila Sessiflora
Althernatera Reineckii Red
Ludwigia Mullertii
Echinodorus Dschungelstar
Hygrophila Difformis
Nešto malo Sagittarie
I jedan mali Echinodorus (mislim Parviflorus)
Tu će još uskočiti i jedna kuglica mahovine, koju ću kupiti po želji moje

.
Dva drveta su tu, jedno je bilo malo izvan vode, pa ga ova 2 kamena pridržavaju
Stanovnici:
Guppyji
5 još malih ancistrusa
Doći će još i crni mollyji i corydorasi
I da... jedna kozica koja je nekim čudom (vjerojatno u panju) dospjela u akvarij i preživila sa nigrićima... To mi je danas bilo najbolje. Ta kozica je cijelo vrijeme živila u filteru (pregradni). I iako je mogla izaći u akvarij, nije ni jednom izašla cijelo vrijeme koje je provela sa ciklidima. Danas čim sam stavio biljke, ona izašla van i šeta okolo kao da je oduvijek tu