0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
ja čistim jednom tjedno sa karticom, od pet centra ak ima mjesto gdje nejde sa kreditnom uzmem ono stakalce za mikroskop, al novo tak da sam siguran da nema izbocina kojekakvih i slicno tome pa da zagrebem
Citat: Dentex - Prosinac 19, 2010, 22:13:02 poslijepodneja čistim jednom tjedno sa karticom, od pet centra ak ima mjesto gdje nejde sa kreditnom uzmem ono stakalce za mikroskop, al novo tak da sam siguran da nema izbocina kojekakvih i slicno tome pa da zagrebem karticom od pet centra? to je obična plastificirana kartica?
ja imam ovaj žilet sa drškom od Tetre, super je
daj reci gdje si to kupio?
Tetra Easy WIpes.. maramice su fakat zakon sve skidaju.. doduše kamenac malo treba strugnuti sa karticom ali alge..čudo !!!
Citat: Black Angel - Prosinac 19, 2010, 22:41:17 poslijepodneTetra Easy WIpes.. maramice su fakat zakon sve skidaju.. doduše kamenac malo treba strugnuti sa karticom ali alge..čudo !!!kolika je cjena tog paketa? gdje ima za nabaviti? kakve su konzistencije? se lako raspadaju u vodi? ili su onako zilavije? razmišljam ih stavit preko magneta pa onda po staklu...
samo nemoj s onom tvrđom stranom spužvice za suđe... kako kod koje ali neke su zaista tvrde
Vileda spužvica za suđe. I meka strana i tvrda. Ja svoj čistim već 6 mjeseci tak i nema ogrebotina nikakvih.