Vjerovatno ste svi čuli onu narodnu s mora...." utopljenik se i za slamku hvata " .......

...... tako i naš mali Ivica...hvata se svega primjenjujuć i MUP konbinacije i cake koje zna da donekle prolaze i zastrašuju ljude kao i da mu posluže kao obrana u nekom od mogučih prijava..........., tim više što je i pokrenuo nježniji spol da ga brani ili je tako jadan pa se on krije iza tih ženskih likova...
I previše je okorio u tom lopovluku tako da mu nije sad jasno što se dešava i kao riba na suhom radi gluposti i dalje, koprca se a njegov jadni ego mu neda priznat da sam reče ..."je falija sam, zajeba,prevarija mnoge....... naletija sam sad na santu leda i trebam ič u rikverc... ...vratiti novac ili dati čoviku tvora kojeg je platio korektno.......
Angelfish.......znam da je nama lako pisat, predlagat i neznam što a da je na tebi to sve i izvuč do kraja, no znam da je i ljepo sve ovo pročitat i čuti podršku od ljudi koji su tu na forumu i gledju tvoj post podržavaju te i predlaži sve najbolje od pravnih do fizičkih konbinacija.....

Posebno hvala Maximu ....

....koje je stao u obranu i detektivsku stvar podjelio s nama, ljepo bi bilo da i ostali moderatori i urednici kojima su bolje dostupne informacije s akvari.net učine isto u svrhu samo zaštite nas malih, nas potrošača i nas ljubitelja životinja.......tako da se te stvari ne pojavljuju više na ovim stranicama a ljudi koji se bave marčapijom nestanu iz javnosti i da se sprovedu gdje im je mjesto........

Pa evo i našem Ivici šansa da se osobno oglasi tu ispriča svima a posebno tebi Angelfish .......

.......i stvar privede kraju..... ostavi se posla kojim se bavi ( mogu zamisliti pod kojom su torturom jadne te životinje kod njega kad ovako s ljudima postupa.... ) jer je jako jako jadno što čini ljudima.....

....
"dobro čini dobru se nadaj, čini loše ne nadaj se dobrom" ...pa moj Ivica očekuj svoje loše dane....